“Πόσο Μας Αφορά Τελικά το ’21;” Ανοιχτή Συζήτηση στις 30/11

Tekmiria '21

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση, οι historistai και η αθηΝΕΑ διοργανώνουν την Τρίτη 30 Νοεμβρίου, στις 19:00, ανοιχτή συζήτηση με τίτλο “Πόσο Mας Αφορά Τελικά το ’21;”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (Μασσαλίας 22, Αθήνα), ενώ θα μεταδοθεί απευθείας και με live streaming από τη σελίδα του οργανισμού εδώ.

Προλογίζουν: Η εκδότρια της αθηΝΕΑΣ, Μαριάννα Σκυλακάκη, και ο διευθυντής περιεχομένου, Άρης Γαβριελάτος

Συζητούν οι:
• Χρήστος Αρμάντο Γκέζος, συγγραφέας
• Μίνα Ντρέκη, παραγωγός της Marni Films
• Παναγιώτης Ράππας, animator και σκηνοθέτης

Συντονίζει η ιστορικός Μαρία Σαμπατακάκη.

Μικρά Τεκμήρια για το '21 Επανάσταση 1821Η συζήτηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ηλεκτρονικής και έντυπης έκδοσης “Μικρά Τεκμήρια για το ‘21”, που επιμελήθηκαν η αθηΝΕΑ, οι historistai και η Ελληνοαμερικανική Ένωση, και με αφορμή τη δημιουργία από τους συγγραφείς της θεματικής διαδρομής (e-χάρτης) με θέμα “Ίχνη του ’21 στην Αθήνα”. Οι συγγραφείς των “Μικρών Τεκμηρίων”, αναζητώντας ίχνη της Επανάστασης, περπάτησαν στην πόλη και δημιούργησαν μία θεματική διαδρομή, η οποία θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην εκδήλωση και κατόπιν θα αναρτηθεί και θα διατίθεται δωρεάν στο site της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης.

Μπορείτε να βρείτε ολόκληρο το e-book εδώ ενώ στο site της αθηΝΕΑς υπάρχουν αναρτημένα και τα 16 κείμενα ξεχωριστά.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η αθηΝΕΑ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Απευθύνεται σε μια νέα γενιά Ελλήνων, δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θέλει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικά της ενδιαφέροντα. Με αιχμή του δόρατος το βραβευμένο ομώνυμο newsletter, η αθηΝΕΑ αγκαλιάζει την καθημερινότητά σας με ερεθίσματα που σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+