15ο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles – LAGFF 2021

Διατηρώντας την παράδοση 15 ετών, το ετήσιο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου στο μαγευτικό Los Angeles (Los Angeles Greek Film Festival 2021) θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 10-30 Μαΐου και θα παρουσιάσει πάνω από 60 ελληνικές ταινίες.

Δυστυχώς η πανδημία θα μας κρατήσει και φέτος μακριά από τις γνώριμες αίθουσες του Egyptian Theatre στην καρδιά του Hollywood και θα λειτουργήσει μόνο online και on demand, ωστόσο η virtual έκδοση του LAGFF θα προσφέρει για μια ακόμα φορά ωδή στο νέο ελληνικό κινηματογράφο με ταινίες μεγάλου και μικρού μήκους, ντοκιμαντέρ και ταινίες κινουμένων σχεδίων σε μια ασφαλή πλατφόρμα που θα συνοδεύεται από webinars και Q&As.

“Αν και ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στην ασημένια οθόνη και την εμπειρία του Egyptian Theatre, αποφασίσαμε να αξιοποιήσουμε πλήρως την virtual πλατφόρμα για να παρουσιάσουμε συναρπαστικές και επιμελημένες ελληνικές ταινίες”, εξηγεί ο σκηνοθέτης του Φεστιβάλ Αριστοτέλης Κατοπόδης. “Είμαστε περήφανοι που παρουσιάζουμε 4 παγκόσμιες πρεμιέρες, 23 πρεμιέρες στη Βόρεια Αμερική, 5 πρεμιέρες στις ΗΠΑ, 6 πρεμιέρες στη Δυτική ακτή και 12 πρεμιέρες στο Los Angeles. Το εύρος και βάθος του ελληνικού κινηματογράφου σε όλα τα είδη ταινιών θα είναι διαθέσιμο στο ευρύ κοινό”.

Το LAGFF pass παρέχει πρόσβαση σε όλες τις ταινίες, ζωντανές εκδηλώσεις, Q&As με cast και crew, πάνελ, social media live events, καθώς κι ένα workshop.

Δείτε λεπτομέρειες για όλες τις ταινίες και προσκλήσεις στο www.lagff.org

 

Διαβάστε άρθρα για τον κινηματογράφο στην αθηΝΕΑ:

Stolen Fish: Ο Ανήθικος Καταναλωτισμός και η Μετανάστευση

Βία και Τιμωρία στον Κινηματογράφο

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η αθηΝΕΑ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Απευθύνεται σε μια νέα γενιά Ελλήνων, δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θέλει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικά της ενδιαφέροντα. Με αιχμή του δόρατος το βραβευμένο ομώνυμο newsletter, η αθηΝΕΑ αγκαλιάζει την καθημερινότητά σας με ερεθίσματα που σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+