Το ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο Έγινε Χρυσό!

Το ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο, εκτός από την εμπιστοσύνη των καταναλωτών του, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και αναγνώριση του οργανισμού Greek Taste Beyond Borders με την πρόσφατη απονομή του Χρυσού Βραβείου AUTHENTIC TASTE OF GREECE – GOLD AWARD 2020 – 2021. 

Ο οργανισμός Greek Taste Beyond Borders, με διεθνή εμβέλεια και έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, στοχεύει στην ανάδειξη των ελληνικών προϊόντων σε παγκόσμιο επίπεδο. Με τους υψηλά καταρτισμένους και διακεκριμένους του chefs, θέτει αυστηρά κριτήρια για την επιλογή και τη διάκριση των προϊόντων. Το ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο κρίθηκε για την αυθεντικότητα της γεύσης του, την ποιότητα των πρώτων υλών και απέσπασε το Χρυσό Βραβείο.

Η διάκριση αυτή αποτελεί τη χρυσή διαπίστευση ότι η προσπάθειά για ένα εξαιρετικά ποιοτικό προϊόν αναγνωρίζεται, υποστηρίζεται και επιβραβεύεται και από τους ειδικούς εκτός από τους καταναλωτές που επί 10 χρόνια έχουν επιλέξει το ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο μόνιμα στο τραπέζι τους.

H επίσημη απονομή του βραβείου θα λάβει χώρα στο ετήσιο συνέδριο AMBASSADORS OF TASTE FOR THE GLOBAL GASTRONOMY που έχει προγραμματιστεί στις 19 Οκτωβρίου 2020 στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ και του Δήμου Αθηναίων.

Λίγα λόγια για το προϊόν: τo ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο παράγεται στην Ελλάδα για την FAMILY FOOD που έχει και την αποκλειστική του διάθεση. Πρόκειται για ένα μη γαλακτοκομικό προϊόν, με ιδιότητες που μοιάζουν πολύ με του κίτρινου τυριού. Απαντά στις εξειδικευμένες ανάγκες όσων είναι vegan, χορτοφάγοι, έχουν τροφικές δυσανεξίες ή νηστεύουν. Παρασκευάζεται από 100% ποιοτικά φυτικά συστατικά: νερό, λάδι καρύδας, άμυλο πατάτας και ταπιόκας, φυσικό εκχύλισμα ελιάς, β-καροτένιο, φυτικό άρωμα, βιταμίνη Β12. Ο συνδυασμός τους προσφέρει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, όχι μόνο γεύσης, αλλά και θρεπτικής αξίας. Ο εμπλουτισμός του με τη βιταμίνη Β12 (2mg/100gr) και το αντιοξειδωτικό φυσικό εκχύλισμα ελιάς, το καθιστούν διατροφικά ανώτερο προϊόν.

Έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στο τραπέζι όσων νηστεύουν, όσων παρουσιάζουν ευαισθησία ή δυσανεξία στη λακτόζη και τη γλουτένη, και όσων ακολουθούν vegan διατροφή, ενώ προσελκύει καθημερινά όλο και περισσότερους υποστηρικτές. Παράλληλα, χάρη στη μοναδική  του γεύση και εξαιρετική του συμπεριφορά κατά το μαγείρεμα, έχει γίνει βασικό συστατικό σε vegan – νηστίσιμες συνταγές. Κρίνεται επίσης κατάλληλο για να αποτελέσει μέρος ενός ισορροπημένου διαιτολογίου που ακολουθεί τους κανόνες της μεσογειακής διατροφής.

ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ! Αγαπημένο, Αναγνωρισμένο τώρα και Βραβευμένο!

Περισσότερες πληροφορίες στο www.evlogimeno.com.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η αθηΝΕΑ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Απευθύνεται σε μια νέα γενιά Ελλήνων, δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θέλει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικά της ενδιαφέροντα. Με αιχμή του δόρατος το βραβευμένο ομώνυμο newsletter, η αθηΝΕΑ αγκαλιάζει την καθημερινότητά σας με ερεθίσματα που σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+