Διαγωνισμός: Ζήσε την Εμπειρία W.S.P.C. στο Master Class του Μαρτίου

WSPC

Το κρασί είναι σαν τον έρωτα…

…από τη στιγμή που θα σε μαγνητίσει, δεν υπάρχει επιστροφή.

Φαντάσου ένα μονοπάτι στο οποίο περπατάς χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον, παρατηρώντας επιφανειακά μόνο μερικά από τα σημεία που θα σου κεντρίσουν την προσοχή. Κάποια αρώματα και γεύσεις, μικρά σκιρτήματα που θα σε ιντριγκάρουν.

Κάνεις λίγα βήματα πιο κάτω και βρίσκεσαι μπροστά από ένα κατώφλι, αν επιλέξεις να το περάσεις τότε κάτι μαγικό θα συμβεί. Ένας απίθανος κόσμος ξανοίγεται μπροστά σου.

Είναι ο κόσμος του κρασιού, γεμάτος πανέμορφες εικόνες, γοητευτικά αρώματα, αμέτρητες γεύσεις, πολύχρωμα συναισθήματα και εμπειρίες που θα σε συνοδεύουν μια ζωή.

Είναι το σημείο εκείνο που το πάθος συναντά τη γνώση, μέσα από την άρτια και πιστοποιημένη εκπαίδευση στο κρασί και τα αποστάγματα που μόνο το W.S.P.C. (Wine & Spirit Professional Center) γνωρίζει.

Μέσα απ΄ αυτή τη διαδρομή αποκτάς δύναμη και αυτοπεποίθηση, αλλά και τα κατάλληλα εφόδια για να εξερευνήσεις κάθε πτυχή του γοητευτικού αυτού ταξιδιού των αισθήσεων.

#αθηΝΕΑxWSPC

Η αθηΝΕΑ, σε συνεργασία με το W.S.P.C., ζητά από διαφορετικούς σπουδαστές του Πιστοποιημένου Εκπαιδευτικού Οργανισμού να μας πουν τη δίκη τους προσωπική ιστορία, μέσα απ’ την οποία “ερωτεύτηκαν” τον κόσμο του κρασιού.

Την αρχή θα κάνω εγώ το ερχόμενο Σάββατο, οπότε stay tuned! Στο μεταξύ, για το καλωσόρισμα στη νέα αυτή συνεργασία, κληρώνουμε 2 vouchers (ένα για σένα κι ένα για το ταίρι σου) για την παρακολούθηση ενός από τα Master Classes που θα διοργανώσει το W.S.P.C. τον Μάρτιο.

Δήλωσε Συμμετοχή

Δήλωσε συμμετοχή στο διαγωνισμό, κάνοντας share το άρθρο αυτό στη σελίδα σου στο Facebook ή σε story στο Instagram, με το #αθηΝΕΑxWSPC, μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου. Για επιπλέον συμμετοχές στο διαγωνισμό, κάνε TAG εκείνη/ον με τον οποίο/α θα ήθελες να απολαύσεις το Master Class και follow την αθηΝΕΑ! Το ερχόμενο Σάββατο θα κληρώσουμε τον νικητή ή τη νικήτρια!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ
CARPE VINUM
CARPE VINUM

Η Μαρία είναι Δικηγόρος Αθηνών αλλά και γκαλερίστα. Μεγαλωμένη σε κοσμοπολίτικο περιβάλλον και ζώντας για πολλά χρόνια στο εξωτερικό ανέπτυξε μια ιδιαίτερη σχέση με το κρασί και τη γαστρονομία, την οποία ακολουθεί πάντα και παντού! Δεν κρύβει ποτέ την παράφορη αγάπη της για την Αθήνα και μοιράζεται μαζί μας μικρά μυστικά από τον χώρο της γαστρονομίας.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+