Το Τρέξιμο Συνεχίζεται στην Ερμούπολη

Το τρέξιμο συνεχίζεται σε όλη την Ελλάδα και τώρα που μπήκε το καλοκαίρι, τα νησιά έχουν την τιμητική τους. Το Syros Run είναι ο μεγαλύτερος αγώνας δρόμου στις Κυκλάδες και θα γίνει σήμερα το απόγευμα στην παραλία της Ερμούπολης, με τεράστια συμμετοχή από δρομείς όλων των ηλικιών που ζουν στο νησί, αλλά και μεγάλο αριθμό επισκεπτών και σημείο εκκίνησης και τερματισμού το εμβληματικό Δημαρχείο της Ερμούπολης.

Η συμμετοχή γνωστών πρωταθλητών όπως οι μαραθωνοδρόμοι Χριστόφορος Μερούσης και η Μάγδα Γαζέα, αλλά και ο παραολυμπιονίκης Μάκης Καλαράς, σε συνδυασμό με πρόσωπα που ασχολούνται με τη διατροφή, όπως του σεφ και μαραθωνοδρόμου Αλέξανδρου Παπανδρέου και της διαιτολόγου και αθλήτριας Χαράς Σκουλαρίκη, δίνουν μια άλλη διάσταση στη διοργάνωση κι έναν εκπαιδευτικό χαρακτήρα, αφού πραγματοποιούνται και σεμινάρια πάνω στη διατροφή και στην άσκηση.

Το Syros Run είναι η επιτομή του αθλητικού τουρισμού που παίρνει άλλες διαστάσεις, όταν συνδυάζεται και από άλλες προτάσεις πολιτισμού και περιβάλλοντος – με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, θα πραγματοποιηθεί παράλληλα και ποδηλατοδρομία στην Ερμούπολη. Το ποδήλατο είναι άλλωστε μια εξαιρετική πρόταση για μετακίνηση τόσο στις πόλεις, όσο και σε νησιά, όπου μπορεί να αποτελέσει έναν ακόμα πυλώνα τουριστικής ανάπτυξης. Αρκεί βέβαια να το πιστέψει η τοπική κοινωνία και να το υποστηρίξει ο Δήμος.

Μεγάλος χορηγός του Syros Run είναι η WIND, η οποία στηρίζει τέτοιες διοργανώσεις σε όλη την Ελλάδα, ενώ στους άλλους χορηγούς της διοργάνωσης συμπεριλαμβάνονται ο Όμιλος Μαυρογένη (κλιματιστικά Gree), η εταιρεία τεχνολογίας Fluo, η Biotherma και η Blue Star Ferries.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ
Δημοσιογράφος & Εμπορικός Διευθυντής
Δημοσιογράφος & Εμπορικός Διευθυντής

Δημοσιογράφος και Εμπορικός Διευθυντής στην αθηΝΕΑ. Tannins Addicted. Travel Writer & Passionate Traveller-Check on Amazon my travel book "Destination Greece: Experience the Country like a Local". Content Creator. Διευθυντής του περιοδικού Athletics Magazine, συνεπιμελητής και συνδιοργανωτής της Cheap Art στη Θεσσαλονίκη, παρουσιαστής του ταξιδιωτικού ντοκιμαντέρ PEDAL, καλλιτέχνης φωτογράφος, σύμβουλος δημοσίων σχέσεων σε εταιρείες, μαραθωνοδρόμος, αστικός αναβάτης ποδηλάτου, κολυμβητής ανοιχτής θάλασσας, ταξιδιώτης, Θεσσαλονικιός που ζει στην Αθήνα. Αναζητά το Θ όπου και αν βρίσκεται.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+