Οι Πιο Δυναμικές Γυναίκες στο Most Powerful Women Summit

Οι αλλαγές που συντελούνται είναι καταιγιστικές. Αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο ηγούμαστε, στον τρόπο με τον οποίο δραστηριοποιούμαστε, στον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο.

Η περιβαλλοντική κρίση, η πρόσβαση στην τεχνολογία, το μέλλον της εργασίας, η υγεία, η παιδεία, ο πολιτισμός, η συμπερίληψη και η διαφορετικότητα δεν μπορούν άλλο να περιμένουν.

Επιχειρήσεις, θεσμικοί φορείς, η πολιτική ηγεσία, η ακαδημαϊκή κοινότητα, αλλά και όλοι εμείς ως κοινωνία, τώρα πρέπει να αδράξουμε τη στιγμή, να αξιοποιήσουμε τις αλλαγές που συντελούνται και να προτάξουμε τον καλύτερο εαυτό μας, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά.

Επανεκκίνηση σε Όλα τα Επίπεδα

Το Most Powerful Women Summit που διοργανώνει  το Fortune Greece, την Πέμπτη 15 Απριλίου online, 11:00 – 19:00, φέρνει στο φως τις νέες οπτικές που απαιτούν οι καιροί και γίνεται “καταλύτης”  για επανεκκίνηση σε όλα τα επίπεδα, όπως:

  • Προσδιορισμός του πού και του πώς θα επενδύσετε το χρόνο σας.
  • Εστίαση στις προτεραιότητες και τους στόχους σας.
  • Εκπαίδευση στο πώς να ηγείστε με σκοπό, πώς να διαπραγματεύεστε, πώς να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας,  πώς να προάγετε την συνεργασία και τις συμμαχίες με έμπνευση και ενσυναίσθηση.

Driving Towards Diversity 

Στο MPW Summit δίνουν το παρόν και παίρνουν θέση επιλεγμένες “πρωταγωνίστριες” του επιχειρείν και της οικονομίας, κορυφαίοι εκπρόσωποι από την επιχειρηματική κοινότητα, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τη φιλανθρωπία.  Δείτε τους ομιλητές και την ατζέντα του συνεδρίου ΕΔΩ

Το MPW Summit στηρίζουν θεσμικοί φορείς και οργανισμοί όπως  ο ΣΕΒ, η ΕΕΝΕ, το WOMEN ON TOP, το  WOMEN ACT, το Lean In Hellas, Το CGH. Μedia Partners: 24Media (Νews247.gr, Ladylike.gr) και αθηΝΕΑ.

Δηλώστε Συμμετοχή Εδώ

 

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η αθηΝΕΑ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Απευθύνεται σε μια νέα γενιά Ελλήνων, δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θέλει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικά της ενδιαφέροντα. Με αιχμή του δόρατος το βραβευμένο ομώνυμο newsletter, η αθηΝΕΑ αγκαλιάζει την καθημερινότητά σας με ερεθίσματα που σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά.

DEI

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+