Ολόφρεσκο E-Book: Carpe Vinum Vol. 4

Οι μέρες που περνάμε, αλλά κι εκείνες που περάσαμε όλο το προηγούμενο διάστημα, έφεραν πολλά πάνω-κάτω. Αισθανθήκαμε όμως την ανάγκη να μείνουμε πιστοί στο ραντεβού μας για την καλοκαιρινή αυτή έκδοση του Carpe Vinum.

Αφενός, γιατί κάποιες σταθερές αξίζει να τις κρατάμε, ανεξάρτητα από τις συνθήκες.

Αφετέρου, γιατί η ενασχόληση με τη γαστρονομία, ένα χώρο που έπληξε δριμύτατα και δυσανάλογα η πανδημία, πιστεύουμε στην αθηΝΕΑ ότι αποτελεί κλειδί για την επανεκκίνηση της χώρας, αλλά και για τον αναπροσανατολισμό της κατά τα επόμενα χρόνια.

Υπάρχει κουλτούρα γαστρονομίας στην Ελλάδα. Υπάρχει κουλτούρα και ιστορία κρασιού. Οφείλουμε πάνω σε αυτά να χτίσουμε νέα προϊόντα και υπηρεσίες που θα μας κάνουν πιο ανθεκτικούς σε κάθε κρίση και που θα αναδείξουν τη χώρα μας σ’ έναν υψηλού επιπέδου προορισμό ευζωίας.

Η κουλτούρα αυτή ξεκινά από καθέναν από εμάς, έτσι σε αυτό το τεύχος γυρνάμε “πίσω στα βασικά” για να χτίσουμε γερά θεμέλια, που θα προσδώσουν νέες διαστάσεις στην απόλαυσή μας.

Το τέταρτο τεύχος του Carpe Vinum μπορείτε να το απολαύσετε εδώ.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ
Editor-in-Chief & CEO
Editor-in-Chief & CEO

Η Μαριάννα Σκυλακάκη είναι οικονομολόγος, εκδότρια και αρχισυντάκτρια της αθηΝΕΑς, του βραβευμένου ελληνικού διαδικτυακού μέσου ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Σπούδασε Oικονομικά και Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο του Bristol και κατέχει μεταπτυχιακό στη Δημόσια Διοίκηση (MPA in Public Policy & Management) από τo London School of Economics. Ξεκίνησε την καριέρα της στο Λονδίνο, όπου εργάστηκε ως αναλυτής στο τμήμα επενδυτικής τραπεζικής της Goldman Sachs για μια τριετία. Επέστρεψε στην Αθήνα και ίδρυσε την αθηΝΕΑ το 2014 με σκοπό να απευθυνθεί σε ένα ευρύ κοινό δραστήριων και απαιτητικών ελληνόφωνων αναγνωστών που αναζητούσαν μια ενημέρωση πιο κοντά στα δικά τους ενδιαφέροντα. Αρθρογραφεί τακτικά στον ελληνικό τύπο ως πολιτική και οικονομική αναλύτρια και έχει αποκομίσει σημαντική εμπειρία στο συντονισμό συζητήσεων σε συνέδρια και ημερίδες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Εργάζεται παράλληλα ως σύμβουλος σε θέματα οικονομικών και δημόσιας διοίκησης, με ιδιαίτερη εμπειρία σε projects στον κλάδο του τουρισμού, της αγροδιατροφής και του clustering.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+