Δώρα Τέχνης στη Χειμερινή Διαδικτυακή Δημοπρασία της VERGOS Auctions

Στο εορταστικό κλίμα των ημερών μπαίνει η VERGOS Auctions με τη χειμερινή διαδικτυακή δημοπρασία νεοελληνικής τέχνης η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 στις 18:00 και περιλαμβάνει έργα ζωγραφικής, γλυπτά και πολλά ακόμη αντικείμενα τέχνης σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές εκκίνησης.

Προσεκτικά επιλεγμένα από την έμπειρη ομάδα του οίκου, όλα τα είδη της δημοπρασίας –οι τιμές των οποίων κυμαίνονται από 200 έως 3.000 ευρώ– διακρίνονται για την εικαστική σφραγίδα και την πρωτοτυπία τους και αποτελούν ιδανικές προτάσεις για δώρα με προσωπικότητα εν όψει των εορτών.

Στην τελευταία δημοπρασία της χρονιάς για τον οίκο, περιλαμβάνονται 139 έργα ζωγραφικής, μοναδικά γλυπτά, ζωγραφισμένα διακοσμητικά πιάτα, κεραμικά βάζα, πιατέλες και κανάτες, όλα με υπογραφές από μεγάλους Έλληνες καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων: Α. Γεραλής, Β. Σπεράντζας, Β. Φωτόπουλος, Γ. Γουναρόπουλος, Γ. Μόραλης, Γ. Τσαρούχης, Γ. Ψυχοπαίδης, Γ. Ρόρρης, Δ. Μυταράς, Δ. Κοκκινίδης, Δ. Διαμαντόπουλος, Εδ. Σακαγιάν, Ελ. Βερναρδάκη, Ε. Μπιτσάκης, Μ. Πωπ, Μαρία Μ. Φιλοπούλου, Ν. Γύζης, Ν. Χατζηκυριάκος Γκίκας, Ορ. Κανέλλης, Π. Τέτσης, Παύλος, Χρ. Μπότσογλου και πολλοί άλλοι.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν online ζωντανά στη δημοπρασία μέσω της ιστοσελίδας του οίκου, καθώς και μέσω τηλεφωνικής ή γραπτής προσφοράς, ενώ η εξέταση των έργων θα πραγματοποιείται κατόπιν ραντεβού.

 

Διαβάστε επίσης στην αθηΝΕΑ:

Βανδαλισμοί Έργων Τέχνης και Κλιματική Κρίση

Έκθεση και Δημοπρασία 145 Έργων Νεοελληνικής Ζωγραφικής και Γλυπτικής

5+2 Εκθέσεις που Αξίζει να Δούμε Αυτό τον Δεκέμβριο

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η αθηΝΕΑ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Απευθύνεται σε μια νέα γενιά Ελλήνων, δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θέλει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικά της ενδιαφέροντα. Με αιχμή του δόρατος το βραβευμένο ομώνυμο newsletter, η αθηΝΕΑ αγκαλιάζει την καθημερινότητά σας με ερεθίσματα που σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+