Έρχεται η Central Wine Fair 2022

Με μεγάλη συμμετοχή οινοποιείων και πληθώρα κρασιών έρχεται η Central Wine Fair 2022 τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, η οποία επιστρέφει με εξαιρετική δυναμική και σε εορταστική ατμόσφαιρα.

Η τρίτη έκδοση της έκθεσης φέρνει κάτω από τη στέγη του ξενοδοχείου Grand Hyatt Athens 37 ξεχωριστούς οινοποιούς και το όραμά τους. Όλοι οι παραγωγοί που συμμετέχουν στην εκδήλωση είναι μέλη των ενώσεων της Θεσσαλίας (ENOAΘΕ), της Στερεάς Ελλάδας (ENOAKE) και της Αττικής (ENOAA).

Η Central Wine Fair χαρακτηρίζεται από την τεράστια ποικιλομορφία στα στιλ των κρασιών που προσφέρει. Οι επισκέπτες της θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν μέσα σε μια μέρα κρασιά από τον Όλυμπο και τα βουνά της Κεντρικής Ελλάδας μέχρι την Αττική και τις ακτές της. Πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία να αναδειχθεί η διαφορετικότητα των περιοχών, αλλά και τα κοινά τους χαρακτηριστικά.

Πίσω από τα stand, «ετοιμοπόλεμοι» παραγωγοί θα είναι πρόθυμοι να ξεναγήσουν το κοινό στα ξεχωριστά terroir, στις μοναδικές οινοποιήσεις αυτόχθονων και διεθνών ποικιλιών, αλλά και σε ιδιαίτερα στιλ κρασιών. Πολύ περισσότερο, η Central Wine Fair συγκεντρώνει όλες τις νέες προσπάθειες, τους πειραματισμούς και τις αναζητήσεις των σπουδαίων παραγωγών που φιλοξενεί.

Η εκδήλωση απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε οινόφιλους και έχει σχεδιαστεί από τις περιφερειακές ενώσεις με σκοπό να προβάλει την ποιότητα, τη διαφορετικότητα και την ταυτότητα των κρασιών από τις τρεις σπουδαίες αμπελουργικές περιοχές.  Η έκθεση αποτελεί μια θαυμάσια ευκαιρία τόσο για τους επαγγελματίες που θα αναζητήσουν κλασικά αγαπημένα, αλλά θα προβούν και στην ανακάλυψη νέων, όσο και για το νεαρό κοινό, τους «rookies» του κρασιού, που διψάνε να μάθουν για το αγαπημένο τους προϊόν.

Η Central Wine Fair θα πραγματοποιηθεί στην ολοκαίνουργια αίθουσα του Grand Hyatt Athens «Aristotle» (είσοδος από οδό Λεοντίου), από τις 12:00 έως τις 21:00. Συστήνεται στους επαγγελματίες να προτιμήσουν τις πρωινές ή τις μεσημεριανές ώρες. Το κόστος εισόδου είναι 8 ευρώ, με προαγορά μέσω viva έως 9 Δεκεμβρίου, και 12 ευρώ (8 ευρώ φοιτητικό) από τις 10 Δεκεμβρίου ή επιτόπου στην εκδήλωση. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και το αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας με το λογότυπο της έκθεσης.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η αθηΝΕΑ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Απευθύνεται σε μια νέα γενιά Ελλήνων, δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θέλει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικά της ενδιαφέροντα. Με αιχμή του δόρατος το βραβευμένο ομώνυμο newsletter, η αθηΝΕΑ αγκαλιάζει την καθημερινότητά σας με ερεθίσματα που σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+