Η Eurolife FFH Συμπράττει Με Το Δήμο Αθηναίων

Τη συνεργασία της με το Δήμο Αθηναίων ανακοίνωσε η Eurolife FFH, ξεκινώντας μια νέα δράση με σημαντικό θετικό αντίκτυπο στην εικόνα της πόλης και την καθημερινότητα των κατοίκων και των επισκεπτών της, δωρίζοντας  7 αυτοκινούμενες ηλεκτρικές σκούπες στη Διεύθυνση Καθαριότητας & Ανακύκλωσης.

Συγκεκριμένα, οι αυτοκινούμενες ηλεκτρικές σκούπες πεζού χειριστή δωρίζονται στη Διεύθυνση Καθαριότητας & Ανακύκλωσης, με σκοπό να χρησιμοποιηθούν σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες για τον πιο γρήγορο και αποτελεσματικό καθαρισμό οδοστρωμάτων και πεζοδρομίων. Με την ενέργεια αυτή, η Eurolife FFH συμμετέχει στην αναβάθμιση της εικόνας της Αθήνας, βοηθώντας ώστε να γίνει το κέντρο της πιο φιλικό, ευχάριστο και σύγχρονο. Η δράση υλοποιείται μέσω του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Υιοθέτησε την πόλη σου» του Δήμου Αθηναίων.

Οι 7 αυτοκινούμενες ηλεκτρικές σκούπες που έχει, πλέον, στη διάθεσή της η Διεύθυνση Καθαριότητας & Ανακύκλωσης διαθέτουν καινοτόμο σχεδιασμό και χαρακτηριστικά, δίνοντας στους χειριστές τους μια σειρά από πλεονεκτήματα. Με μηδενικούς ρύπους και αθόρυβη λειτουργία εξασφαλίζουν τον «πράσινο» χαρακτήρα τους, ενώ η εύκολη διαχείρισή τους δημιουργεί ένα καλύτερο και πιο ασφαλές περιβάλλον εργασίας για τους οδοκαθαριστές που θα τις χρησιμοποιούν.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης ανέφερε ότι “Είναι σπουδαίο να αλλάζει η πόλη. Να καθαρίζει, να εκσυγχρονίζεται και να γίνεται πιο ανθρώπινη και αυτό να το πετυχαίνουμε όλοι μαζί. Κάτοικοι, φορείς, σύλλογοι και επιχειρήσεις. Πέρα από κάθε αλλαγή που γίνεται στην Αθήνα, έχει μεγάλη σημασία ότι συνδιαμορφώνουμε την καθημερινότητά μας και είμαστε όλοι στην ίδια πλευρά για να φτάσουμε στον τελικό στόχο. Να κάνουμε τη ζωή στην πρωτεύουσα καλύτερη. Αυτός ο στόχος δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στην προσφορά της Eurolife FFH και την ευχαριστούμε γι’ αυτό”.

Με τη σειρά του ο ο Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife FFH σημείωσε ότι “Καθώς έχουμε τη χαρά να εργαζόμαστε στην καρδιά της Αθήνας, η συγκεκριμένη συνεργασία έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς”  και πρόσθεσε ότι “Προσφέροντας 7 προηγμένης τεχνολογίας ηλεκτρικές σκούπες, μια για το κάθε δημοτικό διαμέρισμα, συμμετέχουμε στην αναβάθμιση της εικόνας της πόλης και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής, τόσο των ανθρώπων που μένουν και εργάζονται στο κέντρο της, όσο κι εκείνων που την επισκέπτονται. Ασπαζόμαστε το όραμα του Δήμου Αθηναίων για μια Αθήνα σύγχρονη που κάνει περήφανους τους κατοίκους της και μαγνητίζει τους επισκέπτες της”.

Η Eurolife FFH, μέσω του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της, πραγματοποιεί δράσεις που στόχο έχουν να βελτιώσουν και να καλυτερεύσουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων στη χώρα. Η εταιρεία συνεργάζεται με κορυφαίους οργανισμούς, αναπτύσσοντας από κοινού δραστηριότητες που έχουν τους πολίτες στο επίκεντρό τους και υπόσχονται μεγαλύτερη αισιοδοξία για το μέλλον.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η αθηΝΕΑ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Απευθύνεται σε μια νέα γενιά Ελλήνων, δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θέλει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικά της ενδιαφέροντα. Με αιχμή του δόρατος το βραβευμένο ομώνυμο newsletter, η αθηΝΕΑ αγκαλιάζει την καθημερινότητά σας με ερεθίσματα που σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+