Η Eurolife FFH Στηρίζει Εμπράκτως την Κοινωνία των Πολιτών

EurolifeFFH

Η Eurolife FFH ήταν ο Μεγάλος Χορηγός του 5ου HIGGS Donors Speed Dating Event, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Ιουλίου, με τη συμμετοχή 104 μη κερδοσκοπικών οργανώσεων και 40 εκπροσώπων από επιχειρήσεις, κοινωφελή ιδρύματα και πρεσβείες. Στόχος της εκδήλωσης ήταν να δώσει στους εκπροσώπους των ΜΚΟ τη δυνατότητα να παρουσιάσουν το έργο και τις δράσεις τους σε υποψήφιους χρηματοδότες, μέσα από σύντομες συναντήσεις που βασίζονται στη λογική του speed dating. Η φετινή διοργάνωση, με κριτήριο την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων, πραγματοποιήθηκε online.

Το HIGGS Donors Speed Dating Event

Για τη Eurolife FFH έχει ιδιαίτερη αξία να βρίσκεται στο πλευρό της κοινωνίας των πολιτών, υποστηρίζοντάς τη με πράξεις. Το HIGGS Donors Speed Dating Event είναι μια ετήσια συνάντηση με μεγάλη σημασία για όλες τις ΜΚΟ που συμμετέχουν, καθώς τους επιτρέπει να γνωρίσουν από κοντά και να δικτυωθούν με πιθανούς χρηματοδότες, διερευνώντας ταυτόχρονα το ενδεχόμενο για συνεργασίες.

Η Eurolife FFH συναντήθηκε διαδικτυακά με εκπροσώπους από 20 διαφορετικές ΜΚΟ, των οποίων η δράση αναπτύσσεται σε θέματα όπως τα ανθρώπινα δικαιώματα, η υγεία, η κοινωνική πρόνοια, ο πολιτισμός, το περιβάλλον και η νεανική και γυναικεία επιχειρηματικότητα.

Ως Μεγάλος Χορηγός του 5ου HIGGS Donors Speed Dating Event, η Eurolife FFH συμμετείχε ενεργά σε έναν δημιουργικό διάλογο που δίνει μια μοναδική ευκαιρία σε φορείς από την κοινωνία των πολιτών να παρουσιάσουν το όραμα και τις δράσεις τους. Για την εταιρεία, αξία έχει ναι είναι δίπλα τους με πράξεις, υποστηρίζοντας το έργο τους που κάνει τη διαφορά στη ζωή των ανθρώπων καθημερινά.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η αθηΝΕΑ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Απευθύνεται σε μια νέα γενιά Ελλήνων, δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θέλει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικά της ενδιαφέροντα. Με αιχμή του δόρατος το βραβευμένο ομώνυμο newsletter, η αθηΝΕΑ αγκαλιάζει την καθημερινότητά σας με ερεθίσματα που σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά.

DEI

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+