Ολόφρεσκο E-Book: Good Mood Food

Good Mood Food

Έχουμε δυο χρόνια να ζήσουμε μια (πιο) κανονική Μεγάλη Εβδομάδα, ένα (πιο) κανονικό Πάσχα, μια (πιο) κανονική άνοιξη. Οπότε, έχω την αίσθηση ότι οι περισσότεροι έχουμε βαλθεί να το ευχαριστηθούμε.

Και τι εννοώ «έχουμε βαλθεί»; Ότι δεν θα αφήσουμε να μας σκοτίσει το παραμικρό. Έχουμε την ανάγκη να μαζευτούμε, να συγχρωτιστούμε, να τηρήσουμε παραδόσεις ξεχασμένες, που τις στερηθήκαμε και τις εκτιμήσαμε εκ νέου.

Αφήνω για άλλη μέρα την παρατήρηση ότι, έπειτα από όλα αυτά, δεν είμαστε οι ίδιοι που ήμασταν, αλλά και –αυτό που μας βαραίνει περισσότερο– ότι δεν είμαστε όλοι πια εδώ.

Έχει κάτι το γλυκόπικρο αυτή η άνοιξη. Εύχομαι, όμως, να είμαστε όλοι σε θέση να εκτιμήσουμε αυτό που έχουμε, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις. Ας είναι ένα από τα πράγματα που άλλαξαν μέσα μας μετά την παρατεταμένη πανδημία.

Το πασχαλινό τεύχος του Good Mood Food μπορείτε να το απολαύσετε ηλεκτρονικά εδώ.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ
Editor-in-Chief & CEO
Editor-in-Chief & CEO

Η Μαριάννα Σκυλακάκη είναι οικονομολόγος, εκδότρια και αρχισυντάκτρια της αθηΝΕΑς, του βραβευμένου ελληνικού διαδικτυακού μέσου ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Σπούδασε Oικονομικά και Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο του Bristol και κατέχει μεταπτυχιακό στη Δημόσια Διοίκηση (MPA in Public Policy & Management) από τo London School of Economics. Ξεκίνησε την καριέρα της στο Λονδίνο, όπου εργάστηκε ως αναλυτής στο τμήμα επενδυτικής τραπεζικής της Goldman Sachs για μια τριετία. Επέστρεψε στην Αθήνα και ίδρυσε την αθηΝΕΑ το 2014 με σκοπό να απευθυνθεί σε ένα ευρύ κοινό δραστήριων και απαιτητικών ελληνόφωνων αναγνωστών που αναζητούσαν μια ενημέρωση πιο κοντά στα δικά τους ενδιαφέροντα. Αρθρογραφεί τακτικά στον ελληνικό τύπο ως πολιτική και οικονομική αναλύτρια και έχει αποκομίσει σημαντική εμπειρία στο συντονισμό συζητήσεων σε συνέδρια και ημερίδες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Εργάζεται παράλληλα ως σύμβουλος σε θέματα οικονομικών και δημόσιας διοίκησης, με ιδιαίτερη εμπειρία σε projects στον κλάδο του τουρισμού, της αγροδιατροφής και του clustering.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+