Μέσα από την ενέργεια Greece by Greeks, κάθε ένας από εμάς γίνεται Πρεσβευτής της Ελλάδας, παρουσιάζοντας στους επισκέπτες την αυθεντική ομορφιά της.

Κάθε χώρα, κάθε προορισμός γίνεται ακόμη πιο ξεχωριστός μέσα από μικρά, αυθεντικά, καλά κρυμμένα μυστικά. Μυστικά που κάθε ταξιδιώτης επιδιώκει να ανακαλύπτει όταν επισκέπτεται έναν τόπο για να συνδεθεί περισσότερο μαζί του και να γνωρίσει τη μαγεία του.

Η Ελλάδα είναι γεμάτη τέτοια μυστικά, κρυμμένα διαμάντια που αποδεικνύουν την πολυδιάστατη ομορφιά της. Η AEGEAN, θέλοντας να συμβάλλει στην προβολή της Ελλάδας και την ενίσχυση της τουριστικής της αξίας, έθεσε ακριβώς αυτόν τον στόχο. Να ανακαλύψει τις κρυμμένες ομορφιές της και να τις παρουσιάσει σε όλο τον κόσμο.

Μέσα από την ενέργεια «Greece by Greeks», ένωσε τις δυνάμεις της με τον διεθνή Έλληνα καλαθοσφαιριστή Γιάννη Αντετοκούνμπο, στο πρόσωπο του οποίου αναγνώρισε κοινές αξίες, κυρίως όμως αναγνώρισε την αγάπη του για την Ελλάδα. Kαι μαζί αποφάσισαν να ταξιδέψουν την Ελλάδα ακόμη πιο μακριά μέσα από τα μάτια των ίδιων των Ελλήνων.

Η AEGEAN, κάλεσε όλους τους Έλληνες να επισκεφθούν την ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα greecebygreeks.gr και να μοιραστούν τα ξεχωριστά, δικά τους μυστικά για τον τόπο τους. Μοναδικές εμπειρίες που κάθε επισκέπτης θα ήθελε να ζήσει στην Ελλάδα. Με τη συμμετοχή και το δικό του ξεχωριστό μυστικό, κάθε ένας από εμάς έγινε ένας Πρεσβευτής της Ελλάδας στο εξωτερικό παρουσιάζοντας στους επισκέπτες την αυθεντική ομορφιά της και όλοι μαζί απέδειξαν πώς μία τόσο μικρή χώρα, μπορεί να χωρέσει τόση ομορφιά.

Με τη βοήθεια όλων όσοι συμμετείχαν σε αυτή την αναζήτηση μυστικών, συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 10.000 μυστικά, τα οποία αποτυπώθηκαν σε έναν ψηφιακό χάρτη! Η πλατφόρμα greecebygreeks.gr γέμισε με φωτογραφίες, προτάσεις, εμπειρίες και ιδιαίτερα tips. Τοπικά έθιμα και παραδόσεις, καταπράσινα δάση, μαγευτικές παραλίες και  απόκρημνες πλαγιές, σπάνιες λιχουδιές, ξωκλήσια και απάτητα μονοπάτια που αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο την Ελλάδα ως τον ιδανικό προορισμό για όλο το χρόνο.

Όλα τα μυστικά είναι διαθέσιμα σε 6 γλώσσες εδώ στο site της Aegean, έτοιμα να ταξιδέψουν σε ολόκληρο τον κόσμο, μέσα από μία καμπάνια που θα προβάλει τις ομορφιές της χώρας στο εξωτερικό αλλά και να καλωσορίσουν κάθε επισκέπτη, με τον πιο αντιπροσωπευτικό τρόπο, μέσα από τα μάτια όλων των Ελλήνων!

Καθώς η ομορφιά και αυθεντικότητα της Ελλάδας, ως προορισμός, είναι ανεξάντλητη, η πλατφόρμα greecebygreeks.gr παραμένει ανοιχτή για να εμπλουτιστεί με ακόμα περισσότερα, νέα μυστικά τα οποία με τη σειρά τους θα μεταφραστούν για να ταξιδέψουν ακόμη πιο μακριά. Εσείς θα βάλετε το δικό σας;

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η αθηΝΕΑ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Απευθύνεται σε μια νέα γενιά Ελλήνων, δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θέλει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικά της ενδιαφέροντα. Με αιχμή του δόρατος το βραβευμένο ομώνυμο newsletter, η αθηΝΕΑ αγκαλιάζει την καθημερινότητά σας με ερεθίσματα που σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+