Η Παραγωγική Τεχνητή Νοημοσύνη επί Τάπητος

Συνέδριο Τεχνητής Νοημοσύνης

Το 1ο Συνέδριο Παραγωγικής Τεχνητής Νοημοσύνης / 1st GenAI Summit SE Europe in Athens στη Νοτιοανατολική Ευρώπη» πραγματοποιείται την Πέμπτη 15/6 στο Gazarte.

Πρόκειται για πρωτοβουλία που έχει στόχο να ενδυναμώσει επιχειρήσεις αλλά και δημόσιους και ακαδημαϊκούς οργανισμούς στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη για την υπεύθυνη και βιώσιμη ενσωμάτωση των νέων δυνατοτήτων της παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης, τόσο στις καθημερινές ροές εργασίας όσο και στα προϊόντα και στις τεχνολογίες τους αλλά και τις ερευνητικές τους δραστηριότητες.

Σειρά Εκδηλώσεων

Το συνέδριο είναι η πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων –cohort events, masterclasses, bootcamps, thematic summits– που λαμβάνουν χώρα τους επόμενους 9 μήνες για τους οργανισμούς-μέλη, ενώ στις 29 Φεβρουαρίου 2024 θα γίνει και το δεύτερο συνέδριο.

Eκτός από τους εκπροσώπους των εταιρειών που χτίζουν τα Μεγάλα Γλωσσικά Μοντέλα (Large Language Models), τα μέλη του Cohort, που θα έχουν παρουσία και στο Summit, είναι οι πιο καινοτόμες εταιρείες των κλάδων τους, που φροντίζουν ο ψηφιακός μετασχηματισμός (#DigitalTransformation) να γίνεται αντιληπτός και χρήσιμος για όλους τους εργαζομένους τους αλλά και τους τελικούς χρήστες των προϊόντων/υπηρεσιών τους και τις κοινότητές τους.

Συνέδριο Τεχνητής Νοημοσύνης

Επιπλέον, σημαντική παρουσία στο Cohort και το Summit έχουν ακαδημαϊκά ιδρύματα που ενδυναμώνουν τους σπουδαστές και το διδακτικό προσωπικό τους να ενσωματώνουν στην εκπαιδευτική διαδικασία τα νέα GenAI εργαλεία και κυρίως τους εκπαιδεύουν στη δεξιότητα του να θέτουν καλύτερα ερωτήματα/καλύτερες εντολές (better questions/better prompts), που αποτελεί πλέον, μετά την έλευση του ChatGPT, τη δεξιότητα της δεκαετίας.

Τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής (genaisummitseeurope.com/#team) προέρχονται από εταιρείες όπως η OpenAI, η Google και η Νvidia, καθώς και από ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια, όπως τα Stanford, Cambridge και Harvard.

  • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το GenAI Cohort, το Summit και τις επερχόμενες εκδηλώσεις, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα genaisummitseeurope.com

 

Διαβάστε επίσης στην αθηΝΕΑ:

Ψηφιακή Συμπερίληψη: Πόσο Προσβάσιμα Είναι τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης;

ΕΣΩ 2023 | MULTIVERSE: Όσα Μάθαμε στη Φετινή Διοργάνωση για το Design και την Aρχιτεκτονική

Ο «Νονός» της Τεχνητής Νοημοσύνης Geoffrey Hinton Ανησυχεί (Μαζί του κι Εμείς)

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η αθηΝΕΑ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Απευθύνεται σε μια νέα γενιά Ελλήνων, δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θέλει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικά της ενδιαφέροντα. Με αιχμή του δόρατος το βραβευμένο ομώνυμο newsletter, η αθηΝΕΑ αγκαλιάζει την καθημερινότητά σας με ερεθίσματα που σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+