LEROY MERLIN: Ο Κηφισός Bρήκε τον Mάστορά του

Δεκαπέντε χρόνια μετά την έναρξη του πρώτου καταστήματός της στην Ελλάδα, η Leroy Merlin συνεχίζει τη δυναμική της παρουσία στην ελληνική αγορά με ένα νέο κατάστημα στη Λεωφόρο Κηφισού 60 & Ηρούς στην έξοδο Λένορμαν. Με επένδυση ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ, και δημιουργώντας 150 θέσεις εργασίας, το 7ο κατάστημα LEROY MERLIN στην Ελλάδα, που δημιουργήθηκε σε μόλις 7 μήνες, άνοιξε τις πόρτες του και μας υποδέχεται στους υπερσύγχρονους χώρους του, συνολικής επιφάνειας 10.000 τ.μ., αποτελώντας ακόμα μια ψήφο εμπιστοσύνης του Adeo Group στην Ελληνική αγορά.

Παρουσία του Γάλλου πρέσβη Patrick Maisonnave, του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, η εκδήλωση των εγκαινίων πραγματοποιήθηκε με απόλυτο σεβασμό στις υγειονομικές απαιτήσεις λόγω της πανδημίας του Covid-19 και μέσω τηλεδιάσκεψης για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Το νέο κατάστημα Leroy Merlin στον Κηφισό, το οποίο λειτουργεί βάσει όλων των απαιτούμενων ρυθμίσεων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, θα προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε κατασκευή, ανακαίνιση και βελτίωση οποιουδήποτε χώρου ιδιώτη και επαγγελματία με χιλιάδες προϊόντα, από οικοδομικά υλικά και ολοκληρωμένες λύσεις για την κουζίνα και το μπάνιο, μέχρι είδη κήπου και διακόσμησης, καθώς και μία σειρά από νέες υπηρεσίες ενισχύοντας έτσι την εμπειρία των πελατών, ενώ διαθέτει 500 θέσεις δωρεάν parking. Mε αφορμή το άνοιγμα του νέου καταστήματος η Leroy Merlin  προσθέτει νέες υπηρεσίες στη λίστα παροχών της όπως: Services center, design lab και εργαστήριο για κοπή κλειδιών, ευέλικτες πληρωμές με ένα ειδικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα, ειδικές προσφορές και υπηρεσίες για επαγγελματίες και τεχνίτες, όπως δυνατότητα παράδοσης εντός 24 ωρών ανεξαρτήτως μεγέθους καθώς και αποκλειστική τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης τεχνιτών, drive through οικοδομικών υλικών από τις 7:00 π.μ. – 21:00 μ.μ. και ειδικές τιμές για μέλη του LEROY MERLIN club.

Επιπλέον, μετά από την επιτυχημένη πορεία του Homistas Lab στο κατάστημα της B. Σοφίας, η εταιρία θα λανσάρει το δεύτερο Lab στην Ελλάδα, έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τα μέλη της Leroy Merlin όπου θα μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους κατασκευή, να δοκιμάζουν εργαλεία και λύσεις αλλά και να παρακολουθούν σεμινάρια από εξειδικευμένους τεχνικούς και ειδικούς του Ηome Ιmprovement.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης υπογράμμισε «Χαιρετίζουμε με πολύ μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια τη νέα μεγάλη επένδυση της LEROY MERLIN εδώ στην Αθήνα, σε μια περιοχή πολύ σημαντική για την ανάπτυξη της πόλεως, που θα προσφέρει σημαντικές θέσεις εργασίας και θα δώσει νέα προοπτική σε όλη την περιοχή. Είναι μια εξαιρετική επένδυση» ενώ ο Γάλλος Πρέσβης Patrick Maisonnave τόνισε «Τα σημερινά εγκαίνια αποτελούν απόδειξη δυναμικότητας, μαχητικού πνεύματος και προθυμίας για να ξεπεραστεί κάθε δυσκολία και να ατενίσουμε το μέλλον με ελπίδα. Είμαι ευγνώμων στην LEROY MERLIN και τους εργαζόμενούς της, που κατέστησαν δυνατό να είμαστε σήμερα όλοι εδώ». Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης ανέφερε «Θέλω να ευχηθώ καλές δουλειές και να τονίσω πως υποστηρίζω αυτές τις προσπάθειες στις οποίες το σωστό επιχειρείν πρωταγωνιστεί, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας και διευκολύνοντας τους καταναλωτές. Η LEROY MERLIN έχει αποδείξει έμπρακτα ότι τα καταφέρνει!».

Από την πλευρά του, ο Olivier Arduin, Γενικός Διευθυντής της Leroy Merlin Ελλάδας και Κύπρου δήλωσε: «Λειτουργώντας ήδη 6 φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα, 1 στην Κύπρο καθώς και ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο ηλεκτρονικό κατάστημα, συνεχίζουμε το όραμά μας με το νέο μας κατάστημα, εδώ στον Κηφισό. Αυτό το κατάστημα έχει για εμάς πολύ μεγάλη αξία, γιατί δημιουργήθηκε υπό τις δυσκολότερες συνθήκες λόγω κορωνοϊού. Και το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε με το κόψιμο της σημερινής κορδέλας είναι ότι είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στην αγορά, στους καταναλωτές και στην οικονομία της Ελλάδας, παρόλες τις αντιξοότητες και ταυτόχρονα να υποσχεθούμε αξέχαστες αγοραστικές εμπειρίες στο νέο μας κατάστημα».

Με χιλιάδες προϊόντα, από οικοδομικά υλικά, είδη σπιτιού και ολοκληρωμένες λύσεις για την κουζίνα και το μπάνιο, μέχρι είδη κήπου, διακόσμησης & DIY, ο δρόμος της κατασκευής, της ανανέωσης και βελτίωσης του σπιτιού περνά πλέον από το νέο Leroy Merlin Κηφισού και είναι «στρωμένος» με έμπνευση και τα πιο ποιοτικά υλικά

Μάθετε περισσότερα για το νέο κατάστημα Leroy Merlin στον Κηφισό εδώ.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η αθηΝΕΑ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Απευθύνεται σε μια νέα γενιά Ελλήνων, δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θέλει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικά της ενδιαφέροντα. Με αιχμή του δόρατος το βραβευμένο ομώνυμο newsletter, η αθηΝΕΑ αγκαλιάζει την καθημερινότητά σας με ερεθίσματα που σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+