Ο Δρόμος του Leasing Είναι Ανοιχτός για Όλους

Hertz

Σήμερα το leasing αποτελεί την πιο ευέλικτη μέθοδο απόκτησης αυτοκινήτου, ακόμη και για ιδιώτες.

Θέλεις να οδηγείς ένα ολοκαίνουργιο, τελευταίας τεχνολογίας αυτοκίνητο, χωρίς να χρειαστεί να «θυσιάσεις» τις αποταμιεύσεις σου; Χωρίς συμβιβασμούς στην επιλογή του μοντέλου που σου ταιριάζει και, φυσικά, χωρίς να σε αγχώνουν τα έξοδα συντήρησης; Τότε η μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτου (leasing) αποτελεί την ιδανική λύση για σένα.

Γιατί να επιλέξεις leasing; Γιατί προϋπολογίζεις στον μηνιαίο οικονομικό σου προγραμματισμό μια σταθερή δαπάνη για τη μετακίνησή σου, η οποία καθορίζει το μίσθωμα που θα επιλέξεις. Στη συνέχεια ξενοιάζεις από όλα τα άλλα έξοδα, διότι στο μίσθωμα συμπεριλαμβάνονται όλες οι υπόλοιπες επιβαρύνσεις, όπως ασφαλιστική κάλυψη, τέλη κυκλοφορίας, service και αλλαγή ελαστικών. Άρα, παύει να σε απασχολεί η οικονομική αντιμετώπιση της τακτικής συντήρησης και των έκτακτων περιστατικών, όπως βλάβες και ατυχήματα.

Η αντίληψη ότι το leasing απευθύνεται μόνο σε επιχειρήσεις ανήκει πια στο παρελθόν! Πλέον, μπορείς και ως ιδιώτης να αποκτήσεις μέσω leasing ένα σύγχρονο και ασφαλές όχημα, που να ανταποκρίνεται απόλυτα στις συνθήκες της καθημερινότητάς σου, χωρίς συμβιβασμούς, πολύπλοκες διαδικασίες και οικονομικό ρίσκο.

Η Autohellas Hertz φέρνει το μέλλον της μετακίνησης στο σήμερα, με ευέλικτους όρους μακροχρόνιας μίσθωσης ηλεκτροκίνητων μοντέλων μεγάλης αυτονομίας.

HertzΑρκεί να επιλέξεις τον κατάλληλο συνεργάτη που θα κατανοήσει τις ανάγκες σου. Επιλέγοντας leasing από την Autohellas Hertz, την εταιρεία που έφερε το leasing στην Ελλάδα, έχεις στη διάθεσή σου τη νέα ψηφιακή εφαρμογή Online Leasing Calculator της Autohellas Hertz, που κάνει το leasing «παιχνίδι». Απλά μπαίνεις στο hertz.gr, και, από την άνεση του καναπέ σου, διαμορφώνεις την προσφορά leasing όπως ακριβώς τη θέλεις μόνο με δύο βήματα. Στο πρώτο βήμα, έχεις περισσότερες από 5,000 επιλογές αυτοκινήτων. Χρησιμοποίησε τα φίλτρα αναζήτησης για να επιλέξεις μάρκα, μοντέλο, έκδοση, τύπο καυσίμου, κιβώτιο ταχυτήτων και εύρος μισθώματος σύμφωνα με τις ανάγκες σου. Στο δεύτερο βήμα, «παίζεις» με τη διάρκεια της μίσθωσης, τα ετήσια χιλιόμετρα, την προκαταβολή και τη δυνατότητα εξαγοράς μέχρι να βρεις το σενάριο που σου ταιριάζει. Και η προσφορά έρχεται στο email σου μέσα σε δευτερόλεπτα.

Μία από τις επιλογές που καλό είναι να εξετάσεις είναι το ηλεκτρικό αυτοκίνητο, καθώς είναι φιλικότερο προς το περιβάλλον και… την τσέπη σου. Η Autohellas Hertz φέρνει το μέλλον της μετακίνησης στο σήμερα, με ευέλικτους όρους μακροχρόνιας μίσθωσης ηλεκτροκίνητων μοντέλων μεγάλης αυτονομίας. Μακροπρόθεσμα, το ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο αποτελεί μια εξαιρετικά οικονομική επιλογή λόγω του μειωμένου κόστους συντήρησης και των φορολογικών ελαφρύνσεων. Μπορείς να δοκιμάσεις την εμπειρία της ηλεκτροκίνησης μέσω leasing και με τη λήξη της μίσθωσης να αποφασίσεις αν θέλεις τελικά να το αποκτήσεις.

Στο «πακέτο» υπηρεσιών του leasing περιλαμβάνεται 24ωρη οδική βοήθεια και φροντίδα ατυχήματος 7 ημέρες την εβδομάδα σε όλη την Ελλάδα. Επιπρόσθετα, περιλαμβάνεται πλήρης ασφαλιστική κάλυψη, και δυνατότητα επισκευής του αυτοκινήτου σε όλη την επικράτεια.

Από την Autohellas Hertz θα φύγεις με ένα αυτοκίνητο τελευταίας τεχνολογίας, το οποίο θα μπορείς να αλλάζεις ή και να αναβαθμίζεις κάθε 3 με 5 χρόνια. Στο «πακέτο» υπηρεσιών του leasing περιλαμβάνεται 24ωρη οδική βοήθεια και φροντίδα ατυχήματος 7 ημέρες την εβδομάδα σε όλη την Ελλάδα. Επιπρόσθετα, περιλαμβάνεται πλήρης ασφαλιστική κάλυψη, και δυνατότητα επισκευής του αυτοκινήτου σε όλη την επικράτεια, την οποία θα μπορείς να προγραμματίζεις εύκολα online μέσω του service.hertz.gr σε όλα τα συνεργαζόμενα συνεργεία Autotechnica. Σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος, προσφέρεται και η δυνατότητα άμεσης αντικατάστασης του οχήματος για να συνεχίσεις να ανταποκρίνεσαι στις ανάγκες της καθημερινότητάς σου.

Hertz

Όμως τα προνόμια που απολαμβάνεις δεν σταματούν εδώ. Για κάθε 2 ευρώ μίσθωσης κερδίζεις 3 μίλια επιβράβευσης από το πρόγραμμα Miles+Βonus της AEGEAN, τα οποία μπορείς να εξαργυρώσεις στο επόμενό σου ταξίδι με την AEGEAN, και έχεις 4 Bonus πόντους για κάθε 1 ευρώ πληρωμής με τις κάρτες Bonus της Alpha Bank.

Η Autohellas Hertz ανοίγει το δρόμο του leasing για όλους, προσφέροντας τις πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες leasing της αγοράς. Επιλέγοντας τις σύγχρονες και ασφαλείς λύσεις της Autohellas Hertz, το νέο σου αυτοκίνητο είναι ένα μόνο click μακριά.

 

Διαβάστε επίσης στην αθηΝΕΑ: 

Ηλεκτροκίνηση με την Hertz

Πάτησε Γκάζι στο Πράσινο Μέλλον της Αυτοκίνησης

Ηλεκτροκίνηση και Αυτοκινητοβιομηχανία: Οι Μεγάλες Προκλήσεις

 

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η αθηΝΕΑ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Απευθύνεται σε μια νέα γενιά Ελλήνων, δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θέλει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικά της ενδιαφέροντα. Με αιχμή του δόρατος το βραβευμένο ομώνυμο newsletter, η αθηΝΕΑ αγκαλιάζει την καθημερινότητά σας με ερεθίσματα που σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+