Ηλεκτροκίνηση με την Hertz

Hertz

Το ταξίδι προς έναν βιώσιμο πλανήτη χρειάζεται καθημερινές πράσινες επιλογές –από τα τρόφιμα που καταναλώνουμε μέχρι τον τύπο οχήματος που επιλέγουμε– προκειμένου να μειώνεται ολοένα και περισσότερο το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα.

Με την κλιματική κρίση να αποτελεί πλέον τη νέα πραγματικότητα, καλούμαστε όλοι να υιοθετήσουμε πρακτικές που προστατεύουν το περιβάλλον. Η ανάγκη για ουσιαστική αλλαγή ξεκινάει από εμάς τους ίδιους, τον τρόπο με τον οποίο ζούμε, καταναλώνουμε και μετακινούμαστε. Επομένως, όσο πιο περιβαλλοντικά συμβατές είναι οι επιλογές μας, ιδίως στο κομμάτι της μετακίνησης, τόσο περισσότερο συνεισφέρουμε σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

Γι’ αυτό λοιπόν, όταν ετοιμάζεστε για καλοκαιρινές αποδράσεις σε βουνό ή θάλασσα, σε γαστρονομικούς παραδείσους ή ευωδιαστούς αμπελώνες, διαλέξτε το καλύτερο μεταφορικό μέσο: ένα ηλεκτροκίνητο ή ένα plug-in υβριδικό όχημα που θα κάνει καλό και στην υγεία και στη συνείδηση, αλλά και στην τσέπη.

Hertz

Τα Καλά της Ηλεκτροκίνησης

Η ηλεκτροκίνηση δεν επιβαρύνει την ατμόσφαιρα με βλαβερούς ρύπους και διαθέτει μια σειρά από πλεονεκτήματα, καθώς συνδυάζει προηγμένη τεχνολογία και εξοικονόμηση χρημάτων, λόγω του μειωμένου κόστους συντήρησης, των καυσίμων και των φορολογικών ελαφρύνσεων. Καθώς βρισκόμαστε ακόμη σε μεταβατικό στάδιο και τα συμβατικά αυτοκίνητα αποτελούν, προς το παρόν, το μεγαλύτερο μέρος επαγγελματικών και ιδιωτικών αυτοκινήτων, η ενημέρωση για τη νέα, ευεργετική για το περιβάλλον, τεχνολογία είναι απαραίτητη.

Για τους μη μυημένους υπάρχουν, λοιπόν, δύο κατηγορίες ηλεκτροκίνητων: τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα, που κινούνται αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια, και τα plug-in, υβριδικά που διαθέτουν και ηλεκτροκινητήρα και κινητήρα βενζίνης. Και στις δύο περιπτώσεις, η φόρτιση της μπαταρίας του αυτοκινήτου πραγματοποιείται μέσω οικιακών φορτιστών ή σε σταθμούς εναλλασσόμενου και συνεχούς ρεύματος. Το δίκτυο φόρτισης στην Ελλάδα επεκτείνεται σε διάφορα σημεία, όπως σπίτια, καταστήματα, σταθμούς ανεφοδιασμού και αυτοκινητόδρομους, και εξασφαλίζει αυτονομία σε κοντινές ή πιο μακρινές αποστάσεις, ενθαρρύνοντας ολοένα και περισσότερους οδηγούς να στραφούν στο πράσινο μέλλον της αυτοκίνησης.

Επιλέγοντας ένα πρόγραμμα μακροχρόνιας μίσθωσης ηλεκτρικού αυτοκινήτου απολαμβάνεις τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης έχοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα χέρια σου.

Συγκρίνοντας τώρα τον κύκλο ζωής ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου με εκείνον ενός συμβατικού αντίστοιχης κατηγορίας, διαπιστώνεται ότι το οικονομικό κόστος είναι μικρότερο. Αυτό οφείλεται κυρίως στη μείωση των εξόδων συντήρησης, στο χαμηλό κόστος φόρτισης, αλλά και στη χαμηλότερη φορολογία που συνοδεύει ένα ηλεκτρικό όχημα.

Επιπλέον, εκτός από οικονομία, το ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο προσφέρει πρωτόγνωρη απόλαυση στον οδηγό. Χάρη στη ροπή που είναι διαθέσιμη σε θέση ακινησίας, ο οδηγός ζει τη συναρπαστική ηλεκτρική δυναμική και την εμπειρία της άμεσης επιτάχυνσης. Παράλληλα, ο σχεδόν αθόρυβος ηλεκτροκινητήρας προσφέρει ξεκούραστη και λιγότερο στρεσογόνο οδήγηση.

Hertz

Το Leasing Ανοίγει τον Δρόμο

Ο στόλος των ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων εμπλουτίζεται με όλο και περισσότερα μοντέλα από κορυφαίες εταιρείες, όπως BMW, Volkswagen, Mercedes, Hyundai κ.ά., με αποτέλεσμα όχι μόνο να μην υστερούν, αλλά συνήθως να υπερτερούν σε design και στιλ από τα συμβατικά αυτοκίνητα. Ένα ερώτημα όμως παραμένει αναπάντητο: πώς καλύπτεται το υψηλό κόστος αγοράς ενός ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου;

Το leasing είναι από τους πιο οικονομικούς και ευέλικτους τρόπους για να απολαύσεις τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης, είτε πρόκειται για εταιρικό είτε για όχημα ιδιωτικής χρήσης.

Η αγορά ενός νέου ηλεκτρικού οχήματος αποτελεί αρκετά κοστοβόρα επένδυση. Επιλέγοντας όμως ένα πρόγραμμα μακροχρόνιας μίσθωσης ηλεκτρικού αυτοκινήτου απολαμβάνεις τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης έχοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα χέρια σου. Μέσω της online υπηρεσίας leazeitnow.hertz.gr, μπορείς εύκολα και γρήγορα, από οπουδήποτε, να διαμορφώσεις τους όρους της μίσθωσης. Η ψηφιακή εφαρμογή «Online Leasing Calculator» σου δίνει τη δυνατότητα να εξερευνήσεις ο ίδιος τα σενάρια leasing που ταιριάζουν στις ανάγκες σου.

Επιπλέον, οι χρήστες ηλεκτροκίνητων και υβριδικών plug-in εταιρικών οχημάτων leasing απολαμβάνουν μηδενική φορολογική επιβάρυνση σε οχήματα αξίας (Λ.Τ.Π.Φ.) έως 40.000 ευρώ, κάτι που δεν ισχύει για τη χρήση συμβατικών αυτοκινήτων leasing.

Hertz

Ο Δεκάλογος του Ηλεκτροκίνητου Αυτοκινήτου

 1. Προηγμένη τεχνολογία, ταυτόσημη με το μέλλον της αυτοκίνησης.
 2. Εξοικονόμηση χρημάτων, χάρη στο μειωμένο κόστος συντήρησης και τις φορολογικές ελαφρύνσεις.
 3. Ελεύθερη μετακίνηση εντός δακτυλίου καθημερινά.
 4. Δεν επιβαρύνει την ατμόσφαιρα με βλαβερούς ρύπους, ούτε την υγεία μας με ηχορύπανση, χάρη στην αθόρυβη λειτουργία του.
 5. Ο σχεδόν αθόρυβος ηλεκτροκινητήρας προσφέρει ξεκούραστη και λιγότερο στρεσογόνο οδήγηση.
 6. Ευκολία στην οδήγηση χάρη στο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, δηλαδή μετακινήσεις με τη χρήση μόνο ενός πεντάλ.
 7. Απόλαυση του ταξιδιού ή των μικρότερων αποστάσεων με τον οδηγό να ζει τη συναρπαστική ηλεκτρική δυναμική και την εμπειρία της άμεσης επιτάχυνσης.
 8. Διαρκώς αυξανόμενη ποικιλία μοντέλων, με αποτέλεσμα να μην υστερούν σε design και στιλ από τα συμβατικά αυτοκίνητα.
 9. Μεγαλύτερη χωρητικότητα για επιβάτες και αποσκευές σε σχέση με τα συμβατικά αυτοκίνητα.
 10. Η ηλεκτροκίνηση είναι στάση ζωής.

Eπισκεφτείτε την ιστοσελίδα Hertz.gr και ανακαλύψτε ακόμα περισσότερους λόγους για τους οποίους η ηλεκτροκίνηση είναι… απλώς μια κίνηση με πολλά οφέλη!

Hertz

Η Autohellas Hertz Φέρνει την Ηλεκτροκίνηση στη Ζωή μας για ένα πιο Βιώσιμο Περιβάλλον

 • Σε απαλλάσσει από το άγχος που δημιουργεί το υψηλό κόστος αγοράς ενός ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου.
 • Διαθέτει ευέλικτα πακέτα μακροπρόθεσμης μίσθωσης ηλεκτροκίνητων οχημάτων, είτε πρόκειται για εταιρικό είτε για όχημα ιδιωτικής χρήσης.
 • Δίνει τη δυνατότητα απόκτησης καινούργιου ηλεκτροκίνητου αυτοκίνητου μέσα από τις έξυπνες επιλογές που προσφέρει στον πελάτη.
 • Εξειδικευμένοι σύμβουλοι προτείνουν το κατάλληλο όχημα για βραχυπρόθεσμη ή μακροπρόθεσμη μίσθωση, ανάλογα με τις ανάγκες σου.
 • Χάρη στο πρόγραμμα μακροχρόνιας μίσθωσης ηλεκτρικού αυτοκινήτου απολαμβάνεις τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης έχοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα χέρια σου.
 • Διαθέτει στόλο αυτοκινήτων που καλύπτει κάθε προτίμηση.
 • Η υπηρεσία ενοικίασης διαθέτει πρωτοποριακά μοντέλα, τόσο από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών όσο και από πλευράς design.
 • Οι χρήστες ηλεκτροκίνητων και υβριδικών plug-in εταιρικών οχημάτων leasing απολαμβάνουν μηδενική φορολογική επιβάρυνση σε οχήματα αξίας (Λ.Τ.Π.Φ.) έως 40.000 ευρώ.
 • Η υποστήριξη του «πράσινου μέλλοντος» της αυτοκίνησης από την Autohellas Hertz είναι σταθερή πολιτική της εταιρείας.

 

Διαβάστε επίσης στην αθηΝΕΑ: 

Μια Μικρή Αλλαγή στα Ρεύματα του Ατλαντικού, μια Μεγάλη Απειλή για το Κλίμα

10 Million Hands Σημαίνει Βιωσιμότητα στην Πράξη

«Πράσινα» Ταξίδια, Βιώσιμο Μέλλον

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η αθηΝΕΑ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Απευθύνεται σε μια νέα γενιά Ελλήνων, δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θέλει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικά της ενδιαφέροντα. Με αιχμή του δόρατος το βραβευμένο ομώνυμο newsletter, η αθηΝΕΑ αγκαλιάζει την καθημερινότητά σας με ερεθίσματα που σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+