PeopleCert: Η Επιλογή των Γάλλων για Πιστοποίηση Στην Αγγλική Γλώσσα

Η PeopleCert, παγκόσμιος ηγέτης στην ανάπτυξη και διενέργεια εξετάσεων υπέγραψε 4ετές αποκλειστικό συμβόλαιο, μετά διεθνή διαγωνισμό, με το Γαλλικό Υπουργείο Ανώτατης Εκπαίδευσης, ‘Έρευνας & Καινοτομίας για τη διενέργεια 636.000 εξετάσεων πιστοποίησης γλωσσομάθειας Αγγλικών LanguageCert σε Γάλλους προπτυχιακούς, ΒΤS (Brevet de Τechnicien Supérieur) και DUT (Diplôme Universitaire de Technologie) φοιτητές στη Γαλλία, αλλά και στις υπερπόντιες περιοχές της.

Η LanguageCert, φορέας πιστοποίησης γλωσσικών δεξιοτήτων, μέλος του Ομίλου PeopleCert, κέρδισε τον διαγωνισμό αποκλείοντας ιστορικούς παίκτες της αγοράς γλωσσομάθειας Αγγλικής, καθώς αξιολογήθηκαν οι υψηλής ποιότητας πιστοποιήσεις και εξετάσεις που παρέχει. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για εξετάσεις προσαρμοσμένες στην ταχύτητα της εποχής και τις σύγχρονες ανάγκες υποψηφίων και εκπαιδευτικών.

“Η παροχή εξετάσεων Αγγλικής γλώσσας σε Γάλλους φοιτητές και η αναγνώριση από το Γαλλικό Υπουργείο Ανώτατης Εκπαίδευσης, ‘Ερευνας & Καινοτομίας είναι μεγάλη τιμή για μας. Για ακόμα μία φορά επιβεβαιώνεται η δέσμευσή μας στην ανάπτυξη και διάθεση υψηλής ποιότητας, διεθνώς αναγνωρισμένων εξετάσεων ξένων γλωσσών που ενισχύουν τις προοπτικές στον επαγγελματικό τομέα, στις σπουδές και τη ζωή των υποψηφίων μας παγκοσμίως” τονίζει ο Βύρων Νικολαΐδης, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της PeopleCert.

Η πιστοποίηση της γνώσης Αγγλικών σε όλους τους φοιτητές γίνεται στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του γαλλικού κράτους να ενθαρρύνει τους νέους να ενισχύσουν τις δεξιότητες τους σε ξένες γλώσσες, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να προσαρμοστούν, να ανταγωνιστούν και να ανταποκριθούν στην παγκοσμιοποιημένη αγορά. Έτσι, για να ολοκληρώσουν οι φοιτητές τις σπουδές τους στη Γαλλία και το εξωτερικό, για να εργαστούν και να ενισχύσουν την απασχολησιμότητά τους θα πρέπει να αποδείξουν τις δεξιότητές τους στην Αγγλική γλώσσα έχοντας στα «χέρια τους» την πιστοποίηση LanguageCert Test of English (LTE).

Μέσα στα επόμενα 4 χρόνια θα διενεργηθούν περίπου 636.000 εξετάσεις σε φοιτητές σε 330 πανεπιστήμια στη Γαλλία και σε υπερπόντιες περιοχές. Οι Γάλλοι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να εξεταστούν γραπτώς σε δύο θεματικές, Reading, Listening & Writing για να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους στα επίπεδα B2, C1 και C2 του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες.

Το παγκόσμιο δίκτυο Πιστοποιημένων Εξεταστικών Κέντρων LanguageCert διενεργεί paper-based και computer-based εξετάσεις και ελέγχεται αυστηρά με βάση τις πιο απαιτητικές διαδικασίες ασφαλείας για την εξασφάλιση της ποιότητας των εξετάσεων. Οι σπουδαστές έχουν τη δυνατότητα να εξεταστούν ψηφιακά μέσω της LanguageCert Online εξέτασης, με τηλεπιτήρηση.

H καινοτόμα εφαρμογή της εξ’ αποστάσεως επιτήρησης, επιτρέπει στους υποψηφίους να προγραμματίζουν (24 ώρες την ημέρα, 365 μέρες το χρόνο) την εξέτασή τους επιλέγοντας οι ίδιοι πού επιθυμούν να εξεταστούν , στο σπίτι τους ή το γραφείο τους. Αμέσως μετά τη διαδικασία της εξέτασης λαμβάνουν εντός δύο ημερών τα αποτελέσματα και σε περίπτωση επιτυχίας μπορούν να “κατεβάσουν” και να εκτυπώσουν το e-certificate τους μέσα από τον LanguageCert λογαριασμό τους. Το πιστοποιητικό θα τους σταλεί και σε έντυπη μορφή.

Το Language Test of English αναγνωρίζεται πλήρως από τα κράτη παγκοσμίως, ενώ και στην Ελλάδα, τα επίπεδα αξιολόγησης γνώσης της αγγλικής γλώσσας B1, B2, C1 and C2 αναγνωρίζονται απολύτως από το ΑΣΕΠ.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η αθηΝΕΑ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Απευθύνεται σε μια νέα γενιά Ελλήνων, δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θέλει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικά της ενδιαφέροντα. Με αιχμή του δόρατος το βραβευμένο ομώνυμο newsletter, η αθηΝΕΑ αγκαλιάζει την καθημερινότητά σας με ερεθίσματα που σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+