Στην Tελική Eυθεία για το Most Powerful Women Summit 2022

Most Powerful Women

Στο Most Powerful Women Summit που διοργανώνει το Fortune Greece, live και με πλήρη διαδικτυακή κάλυψη, την Πέμπτη 14 Απριλίου, από τις 10:00 ως τις 20:00, κορυφαίοι επιχειρηματικοί ηγέτες, εκπρόσωποι της κυβέρνησης, επιστήμονες, thoughtful leaders από την Ελλάδα και το εξωτερικό, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων και ΜΚΟ, καταθέτουν δράσεις και στρατηγικές για όλα όσα απαιτούν οι νέες «σταθερές» της αβεβαιότητας.

Οι Ισχυρές Γυναίκες των Επιχειρήσεων, μαζί με κορυφαίους εκπροσώπους από την επιχειρηματική κοινότητα, την πολιτική ηγεσία, θεσμικούς φορείς και ακαδημαϊκούς, δείχνουν τον δρόμο των ραγδαίων αλλαγών που συντελούνται και μας καλούν να προτάξουμε, όλοι μαζί, τον καλύτερο εαυτό μας, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά.

Μπορείτε να δείτε τους ομιλητές και την τελική ατζέντα του Most Powerful Summit εδώ. | Μείνετε συντονισμένες/οι! Κάντε την εγγραφή σας εδώ (όσοι έχουν πραγματοποιήσει ήδη εγγραφή, θα λάβουν σχετικό link με οδηγίες την ημέρα του event για την παρακολούθησή του).

Διαβάστε επίσης στην αθηΝΕΑ:

Η Perla Batalla και το «House of Cohen» στο Θέατρο Παλλάς

Γυναίκες σε Θέσεις Ευθύνης. Το Παράδειγμα του Υπουργείου Πολιτισμού

Γυναίκες στην Αρχιτεκτονική

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η αθηΝΕΑ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Απευθύνεται σε μια νέα γενιά Ελλήνων, δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θέλει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικά της ενδιαφέροντα. Με αιχμή του δόρατος το βραβευμένο ομώνυμο newsletter, η αθηΝΕΑ αγκαλιάζει την καθημερινότητά σας με ερεθίσματα που σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+