Ο Φοίβος Δεληβοριάς Γράφει το Δικό του Μοναδικό Καλοκαίρι

Η Ταράτσα του Φοίβου (Δεληβοριά) θα είναι το απόλυτο καλλιτεχνικό/ψυχαγωγικό γεγονός του καλοκαιριού στην πόλη, το talk of the town δηλαδή, γιατί τροφοδοτείται από ορισμένα στοιχεία που διαχρονικά φτιάχνουν μεγάλες επιτυχίες… και μεγάλες αγάπες! 

Είναι τρυφερά και δημιουργικά νοσταλγικό, χρησιμοποιεί “πάνεργον”, δηλαδή πολλές τέχνες, όπως αφήγηση, μουσική, ποίηση, stand up και μαγεία, και φυσικά διεγείρει και κινητοποιεί τη φαντασία. Φανερώνει επίσης μια μοναδική αγάπη για το περίφημο, πάλαι ποτέ αθηναϊκό/αστικό καλοκαίρι.

Η Ταράτσα του Φοίβου είναι ένα καλοκαιρινό υπερθέαμα και πολυθέαμα πάνω απ’ την Αθήνα, στον 5ο όροφο της Ιεράς Οδού 13-15, με θέα την πόλη και όλα της τα τοπόσημα, το οποίο θα φιλοξενήσει σπουδαίους και μοναδικούς (διαφορετικούς κάθε φορά) καλεσμένους. Είναι βγαλμένο από τα όνειρα του Φοίβου, τις αφηγήσεις των παππούδων και των γονιών του, πλαισιωμένο από κορυφαίους στο είδος τους καλλιτέχνες, που τυχαίνει να είναι και φίλοι του…

Το αποτέλεσμα; Ένα απογειωτικό, κεφάτο και σφιχτό μουσικοχορευτικό πολυθέαμα διάρκειας τρεισήμισι ωρών, που τον δικαιώνει πανηγυρικά!

Φοίβο Δεληβοριά, έγραψες το δικό σου μοναδικό καλοκαίρι, πρόσθεσες το δικό σου τοπόσημο στην πόλη, για το οποίο θα μιλάνε οι επόμενες γενιές με δέος και νοσταλγία.

Συμμετέχοντες Καλλιτέχνες Ιουνίου
7 & 8 Ιουνίου: Νατάσσα Μποφίλιου – Θανάσης Αλευράς – Λάμπρος Φισφής
14 & 15 Ιουνίου: Δήμητρα Γαλάνη – Άγγελος Παπαδημητρίου – Μιχάλης Μαθιουδάκης
21 & 22 Ιουνίου: Αργύρης Μπακιρτζής – Γιάννης Ζουγανέλλης – Βύρων Θεοδωρόπουλος
28 & 29 Ιουνίου: Λάκης με τα Ψηλά Ρεβέρ – Λευτέρης Ελευθερίου – Γιώργος Χατζηπαύλου

Αρθρογράφος

Δημοσιογράφος και μουσικός παραγωγός. Από το μικρόφωνο του Pepper 96,6 παρουσιάζει 10-1 κάθε πρωί την εκπομπή "The Bright Side of the Road". Μοιράζεται μαζί μας τις μουσικές του επιλογές κάθε Παρασκευή, μέσα από τη στήλη με το ίδιο όνομα!

Σχολιασμός

Σχολιασμός