The Apivita Experience Store: Ακαδημία Αρωματοθεραπείας

Στην καρδιά της πόλης, στον αριθμό 6 της οδού Σόλωνος στεγάζεται το The Apivita Experience Store, σε ένα υπέροχο νεοκλασικό κτίριο πέντε ορόφων που συγκεντρώνει τη φιλοσοφία της Apivita σχετικά με τη δύναμη της φύσης και τα μυστικά της μέλισσας στην απόλυτη ολιστική προσέγγιση υγείας και ομορφιάς. Κάθε όροφος αποτελεί κι έναν διαφορετικό χώρο, με διαφορετική χρήση.

Στον ισόγειο χώρο του retail, τον επισκέπτη καλωσορίζει ένα μεγάλο ξύλινο τραπέζι φτιαγμένο με τμήματα από αληθινές κυψέλες, ενώ στη μέση δεσπόζει η εντυπωσιακή ελιά, ένα γλυπτό έργο του γλύπτη Κωνσταντίνου Βαλαή, ρίχνοντας τον “ίσκιο” της πάνω στο τραπέζι , θυμίζοντας τις αξίες των Ολυμπιακών αγώνων, τη σοφία, τη νίκη, τη γνώση, και φυσικά την ελληνική φύση.

Ανεβαίνοντας στον πρώτο όροφο, θα συναντήσει κανείς την “Αγορά”. Όπως και στην Αρχαία Αγορά, εκεί θα συναντήσουμε το natural pharmacy της Αpivita, όπου μπορεί κανείς να μάθει για το φαρμακευτικό παρελθόν της και να φτιάξει τα δικά του προσωπικά καλλυντικά, προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες ανάγκες του. Εκεί θα βρει επίσης μέλια, βότανα αλλά και το μοναδικό “juicy bee”, το βιολογικό juice bar που προσφέρει δροσερούς, φρέσκους χυμούς που σου φτιάχνουν τη διάθεση!

Στο κτίριο της Apivita υπάρχει επίσης αίθουσα διαλέξεων και συζητήσεων για “πράσινα” θέματα, barber shop, αλλά και το Beehive Spa, στο οποίο αποτυπώνεται με μοναδικό τρόπο η εμπειρία της εταιρίας σχετικά με την επίδραση των πολύτιμων μελισσοκομικών προϊόντων και των αιθέριων ελαίων στην αναζωογόνηση του σώματος και του πνεύματος.

 Αυτή την περίοδο στον πολυχώρο αυτό, ξεκινάει και η μοναδική “Ακαδημία Αρωματοθεραπείας” με τη Σοφία Τριάντου, πιστοποιημένη από ιδρύματα του εξωτερικού αρωματοθεραπεύτρια και μέλος της ομάδας της Apivita, που εξειδικεύεται στη χρήση των αιθέριων ελαίων στην κοσμετολογία.

Τα μαθήματα που χωρίζονται σε δώδεκα ενότητες και θα πραγματοποιούνται ανά δεύτερη Παρασκευή, ξεκινώντας στις 3/2 θα μυήσουν το ακροατήριο στην ιστορία της αρωματοθεραπείας και της φύσης της, στη χρήση των αιθέριων ελαίων και τα μυστικά της ορθής χρήσης τους, ενώ ταυτόχρονα, με εξαιρετικά διαδραστικά workshop, η γνώση θα γίνεται πράξη! Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν φυσικά βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Στο The Apivita Experience Store είναι σίγουρο ότι θα βιώσετε μια μοναδική εμπειρία επαφής με τη φύση και τις αξίες της. Το μέλι, η ελιά, τα φυσικά προϊόντα μαρτυρούν τη γένεση της κοσμετολογίας και τώρα η Ακαδημία Αρωματοθεραπείας έρχεται να προσθέσει στο μωσαϊκό αυτό σημαντικές γνώσεις για την ολιστική θεραπεία, την ευεξία και την υγεία!

Αξίζει να δοκιμάσουμε λοιπόν αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία πράσινων ιδεών, καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών: έναν ολοκληρωμένο νέο τρόπο ζωής!

Πληροφορίες και κρατήσεις για την Ακαδημία στο +30 210 3640560 (κα Σοφία Τριάντου) και εδώ.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ
Out (& About)
Out (& About)

Η Ζανίνα Βάσση γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985. Σπούδασε στο τμήμα Φιλολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με ειδίκευση στην Γλωσσολογία και απέκτησε τον πρώτο μεταπτυχιακό της τίτλο στην "Τεχνογλωσσία", προσφερόμενο από την συνεργασία του Πανεπιστημίου Αθηνών με το Πολυτεχνείο, με κεντρικό περιεχόμενο την "συνάντηση" της γλώσσας με τα νέα τεχνολογικά δεδομένα. Την φιλοερευνητική της διάθεση ακολούθησε σημαντικός αριθμός δημοσιεύσεων σε συνέδρια εντός και εκτός Ελλάδος. Το 2012 αποφάσισε να ιδρύσει τον δικό της εκπαιδευτικό οργανισμό με την επωνυμία "Παίδευσις" και να εργαστεί στον ιδιωτικό εκπαιδευτικό τομέα με μεγάλη επιτυχία. Ο εκπαιδευτικός οργανισμός οδήγησε με την σειρά του στη δημιουργία του εκδοτικού οίκου "Παίδευσις", που τώρα κάνει τα πρώτα του βήματα. Το βιβλίο με τίτλο "Η Ελίζα εξερευνά τα Αρχαία Ελληνικά" αποτελεί την πρώτη της συγγραφική προσπάθεια και εισάγει με απλό και ευχάριστο τρόπο την αρχαία ελληνική γλώσσα σε μαθητές των πρώτων τάξεων του δημοτικού σχολείου. Η διάθεση εξωστρέφειας, την οδήγησε στο Queen Mary College του Λονδίνου όπου πραγματοποίησε σεμινάρια για την γλώσσα και την σχέση της με την πολιτιστική κουλτούρα. Οι παραπάνω εμπειρίες και γνώσεις την φέρνουν ως εξωτερική συνεργάτιδα στο Μουσείο Ηρακλειδών για το οποίο δημιουργεί και υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά τα τελευταία τρία χρόνια. Το 2015 γίνεται δεκτή στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Αθηνών με τίτλο "Κοινωνικές Νευροεπιστήμες, Κοινωνική Παιδαγωγική και Εκπαίδευση", ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον και καινούργιο πεδίο έρευνας. Το ενδιαφέρον της για την αρθρογραφία ξεκίνησε πολύ νωρίς ως ανάγκη έκφρασης για όσα μας αφορούν καθημερινά. Άρθρα της για την εκπαίδευση, τον πολιτισμό, τον σύγχρονο τρόπο ζωής, έχουν φιλοξενηθεί σε διάφορα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης με θέμα και κέντρο τον άνθρωπο και την βελτίωση του τρόπου ζωής του. Τώρα γράφει για την αθηΝΕΑ τη στήλη "Out (& About)". Αγαπά τα καλοκαιρινά ταξίδια, τα καλά βιβλία, τους ιδιαίτερους ανθρώπους, τις σοφές σκέψεις και τις ρηξικέλευθες προτάσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+