Σάββατο στο Μουσείο Γουλανδρή, “Under The Greek Sun”

Ημερολογιακά, το Σάββατο 27 Μαΐου είναι η τελευταία μέρα της άνοιξης! Για το λόγο αυτό,  το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας στην Κηφισιά σχεδιάζει μια μεγάλη δροσερή γιορτή για όλους εμάς που θα επιλέξουμε να μείνουμε για λίγο μακριά απ’ τις παραλίες. Ο τίτλος του event είναι Under the Greek Sun και οι οικοδέσποινες του “The Pop Up Project”, Φαίη Μπέη και Ιλεάνα Ισμυρίδη, δεσμεύονται να μας παρουσιάσουν μερικές απ’ τις πιο καλοκαιρινές δημιουργίες Ελλήνων designers και ανερχόμενων brands με επίσης ελληνική ταυτότητα!

Από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το απόγευμα, θα έχετε τη δυνατότητα να  γνωρίσετε τα κοσμήματα εξαιρετικών σχεδιαστών, όπως οι 2K10Anthos CraftsThe Fashion Desk, να δοκιμάσετε σανδάλια για τις διακοπές σας στο νησί από τους αγαπημένους Most ChicGreek Salad Sandals και Glamazons, αλλά και να ανανεώσετε τα μαγιό σας, επιλέγοντας ανάμεσα στα δροσερά Stefania Frangista και τα Emmanuela Swimwear. Στο χώρο θα βρείτε επίσης μοναδικά ρούχα, είδη διακόσμησης και αντικείμενα για το σπίτι, όπως επίσης και μικρά αντικείμενα τέχνης.

Η ιδέα είναι εξαιρετική όχι μόνο γιατί είναι μια καλή ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά τους μοναδικούς αυτούς Έλληνες δημιουργούς και τη δουλειά τους, αλλά γιατί πραγματικά μέσα από μια χαλαρή ατμόσφαιρα μας δίνεται η ευκαιρία να στηρίξουμε το έργο όλων αυτών των σχεδιαστών που επιμένουν ελληνικά, κάνοντάς μας να ελπίζουμε για το καλύτερο που μπορεί -και πρέπει- να έρθει για την ελληνική επιχειρηματικότητα.

Αρθρογράφος

Φιλόλογος, εργάζεται στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης και αγαπά ιδιαίτερα τη συγγραφή -έχει ήδη εκδοθεί το πρώτο βιβλίο της- αλλά και την εμπνευσμένη αρθρογραφία. Μέσα απ' τα όμορφα στοιχεία της καθημερινότητας, επιλέγει αυτά που αξίζει να "δει" κανείς με άλλο μάτι στην Αθήνα, και μας τα παρουσιάζει στη στήλη "Out (& About)".

Σχολιασμός

Σχολιασμός