Μοναδικά Δώρα από το eshop του Warehouse

Loveceramics Warehouse

Οι καλοκαιρινές διακοπές μας κλείνουν παιχνιδιάρικα το μάτι και μας προσκαλούν να νιώσουμε την ελευθερία που στερηθήκαμε τους προηγούμενους μήνες όπως εμείς επιθυμούμε.

Χαζεύοντας λοιπόν στο διαδίκτυο και αναζητώντας τα κατάλληλα δώρα ώστε να χαροποιήσω παραπάνω τον εαυτό μου, αλλά και τους γύρω μου, και ίσως με αυτόν τον τρόπο να μας επιβραβεύσω λιγάκι για την υπομονή και δύναμη που επιδείξαμε όλο αυτό το διάστημα, την προσοχή μου τράβηξε το δροσερό eshop του Warehouse.

Η ομάδα του Warehouse άλλωστε φαίνεται να έχει επιτύχει τους στόχους της, αφού δεν παύει να μας ταξιδεύει στον κόσμο του κρασιού, του καφέ και του φαγητού, προσφέροντας γευστικές εμπειρίες όχι μόνο μέσα από τα καταστήματα Warehouse στην Αθήνα, αλλά όπως φαίνεται και μέσω του ευχάριστου eshop της.

Λάτρεψα την προσεκτικά επιλεγμένη γκάμα από κρασιά γνωστών οινοπαραγωγικών περιοχών, αλλά και αρκετά πιο σπάνιων και μοναδικών, όπως επίσης και τη λίστα με τα αφρώδη και τα αποστάγματα. Λόγω της πρόσφατης ενασχόλησής μου με τον καφέ, δεν θα μπορούσαν να μη μου κεντρίσουν το ενδιαφέρον οι speciality και πολύ ιδιαίτεροι καφέδες που ψήνονται καθημερινά στην Αθήνα από την Wisecup Coffee Roasters, αλλά και τα εξαιρετικού design κεραμικά για τον καφέ και το φαγητό από τη Loveramics.

Κι επειδή ο ενθουσιασμός μου δεν κρύβεται, αποφάσισα να σας προτείνω 10+1 από τα δώρα που ξεχώρισα και σίγουρα θα ευχαριστήσουν το παραλήπτη τους, ειδικά αν είναι λάτρης του κρασιού, του καφέ και γενικότερα της γαστρονομίας όπως εγώ!

1. Έξυπνη Καράφα Νερού Urban Glass

Έξυπνη Καράφα Νερού Urban Glass WarehouseΗ Έξυπνη Καράφα Loveramics μου φάνηκε εξαιρετικά πρακτική και όμορφη, κατάλληλη για να περιφέρεται στο τραπέζι μας καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού! Κατασκευάζεται από βοριοπυριτικό γυαλί που είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στη ζέστη και αντέχει ακραίες μεταβολές θερμοκρασίας, ενώ ο σχεδιασμός της επιτρέπει να την κρατάμε και να σερβίρουμε με το ένα χέρι προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, φέρνοντας την άνεση στη ζωή μας. Το οξύ σχήμα του στομίου της που δε στάζει επιτρέπει να σταματάει η ροή του νερού με ακρίβεια ώστε να αποφεύγεται η διαρροή. Το έξυπνο καπάκι επίσης συγκρατεί φρούτα, βότανα και πάγο από το να πέσουν στο σερβίρισμα και λειτουργεί ως προστατευτικό κάλυμμα για τα ποτά μας, διατηρώντας τα φρέσκα.

O εμπνευστής της, Simon Stevens, είναι ένας βραβευμένος σχεδιαστής προϊόντων αλλά και η κινητήρια δύναμη στον κεραμικό σχεδιασμό.

2. Τσαγιέρα με Φίλτρο Pro Tea & Κούπα Τσαγιού Oriental Pro Tea

Τσαγιέρα με Φίλτρο Pro Tea & Κούπα Τσαγιού Oriental Pro Tea WarehouseΟ Simon Stevens έχει σχεδιάσει επίσης αυτές τις φανταστικές τσαγιέρες με λείο, σφαιρικό σχήμα, που δεν είναι μόνο όμορφες να τις βλέπεις, αλλά βοηθούν και στη διαδικασία εκχύλισης του τσαγιού, επιτρέποντας στο νερό να κυκλοφορεί ανεμπόδιστα στο εσωτερικό τους, όπως επίσης και τις κούπες τους, με τις οποίες επιτυγχάνεται η απόλυτη αρμονία.

Κάθε τσαγιέρα έχει το δικό της φίλτρο τσαγιού που επιτρέπει την εκχύλιση του τσαγιού της επιλογής μας ανάλογα με το πόσο δυνατό στη γεύση το προτιμάμε! H Loveramics εξάλλου θέλει οι λάτρεις του τσαγιού να απολαμβάνουν τις αγαπημένες τους γεύσεις τσαγιού στο έπακρο.

3. Ξύλο Κοπής 2 Όψεων Prep+

Ξύλο Κοπής 2 Όψεων Prep+ WarehouseΗ Prep+ είναι μια συλλογή σκευών προετοιμασίας φαγητού σχεδιασμένη από τον Simon Stevens για την Loveramics που μας επιτρέπει να εκφράσουμε τη δημιουργικότητά μας στην κουζίνα.

Το συγκεκριμένο ξύλο κοπής είναι κατασκευασμένο από φυσικό, αντι-βακτηριδιακό μπαμπού, ενώ είναι σχεδιασμένο στο κατάλληλο μέγεθος και σχήμα για την ευχάριστη προετοιμασία του φαγητού. Επίσης, το ειδικό αυλάκι βοηθάει στη συγκέντρωση των χυμών των τροφίμων και σίγουρα θα γίνει το αγαπημένο μας αξεσουάρ στην κουζίνα!

4. Takeaway Κούπα με Καπάκι Nomad

Takeaway Κούπα με Καπάκι Nomad WarehouseΛόγω των απαιτητικών ρυθμών της ζωής μας, που μας προκαλούν να βρισκόμαστε συνεχώς εν κινήσει, χρειάζεται να βρίσκουμε τρόπους ώστε να απολαμβάνουμε τις μικρές χαρές έστω και στο πόδι.

Η Loveramics λοιπόν έχει σχεδιάσει την κούπα Nomad με διπλό τοίχωμα, ώστε να μπορούμε να κάνουμε ακριβώς αυτό, δίνοντάς μας μια ποιοτική εμπειρία καφέ Barista, όπου κι αν βρεθούμε.

Τα κεραμικά και το γυαλί είναι τα μόνα φυσικά υλικά που έχουν χαμηλές περιβαλλοντικές επιπτώσεις, ενώ δεν περιέχουν πλαστικό και μέταλλα. Έτσι, χρησιμοποιώντας την κούπα αυτή, περιορίζουμε τη χρήση των φλιτζανιών μίας χρήσης, ενώ παράλληλα συνεχίζουμε τον τρόπο ζωής μας πίνοντας καφέ στις αστικές μετακινήσεις χωρίς να επηρεάζονται τα αρώματα και οι γεύσεις.

Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας, ανθεκτικά υλικά, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά και ξανά, για πολλά χρόνια, η Nomad κούπα της Loveramics έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία καφέ με χαμηλές περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

5. Σετ Πιάτων Σαλάτας A Curious Toile

Σετ Πιάτων Σαλάτας A Curious Toile WarehouseΜήπως έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι κάνουν τα ζώα στο δάσος όσο δεν τα κοιτούν οι άνθρωποι; Η συλλογή A Curious Toile της Loveramics δεν είναι μόνο ένα σετ με σερβίτσια, αλλά αφηγείται και ιστορίες γεμάτες ευαισθησία. Η ταλαντούχα σχεδιάστρια Tracy Hollins βασίζεται σε ιστορικές τεχνικές εκτύπωσης κεραμικών, με φόντο μια οικεία αγγλική σκηνή, που εμπλουτίζεται από μια παιχνιδιάρικη και απροσδόκητη νότα. Κάθε κομμάτι της σειράς λέει τη δική του ιστορία, ενώ ο παρατηρητής περιπλανιέται στο τοπίο για να την ανακαλύψει.

Μην ξαφνιαστείτε αν πετύχετε αυτή την εκπληκτική σειρά πιάτων στα πιο διάσημα κρουαζιερόπλοια, στα κορυφαία διεθνή ξενοδοχεία ή σε εστιατόρια πολλών αστέρων και πολυτελή πολυκαταστήματα, αφού είναι εξαιρετικά πολυπόθητα.

6. Σακουλάκι Kαφέ Wisecup Tupi Amarelo Brazil 250g

Σακουλάκι Kαφέ Wisecup Tupi Amarelo Brazil 250g WarehouseΟ καφές είναι για τον καθένα μας μια προσωπική ιστορία που χρειάζεται την προσοχή μας και την αφοσίωση ώστε να ανακαλύψουμε τι μας αρέσει περισσότερο.

Η ομάδα του Warehouse γνωρίζει πολύ καλά το θέμα, γι’ αυτό και πάντα προσφέρει την καλύτερη ποιότητα.

Η Βραζιλία αποτελεί την 1η μεγαλύτερη παραγωγική χώρα σε καφέδες κατηγορίας Arabica. O νέος καφές της Wisecup Coffee Roasters φύεται και παράγεται στην περιοχή Minas Gerais, σε υψόμετρο 1.500 μέτρων. Είναι ένας single varietal καφές και αποτελεί υβρίδιο με ονομασία Yellow Tupi.

Η επεξεργασία του γίνεται με τη μέθοδο Pulped Natural και το γευστικό προφίλ μας χαρίζει αρώματα και γεύσεις σοκολάτας, κακάο, ξηρών καρπών, νότες πορτοκαλιού αλλά και πυρηνόκαρπων φρούτων. Η οξύτητά του είναι μέτρια και ιδιαίτερα αναζωογονητική.

7. Κάψουλες Kαφέ Warehouse Coffee Origins Brazil Tupi Amarelo

Κάψουλες Kαφέ Warehouse Coffee Origins Brazil Tupi Amarelo WarehouseΓια όσους έχουν αδυναμία στον espresso, προτείνω ανεπιφύλακτα τις κάψουλες φρεσκοκαβουρδισμένου καφέ οι οποίες είναι και συμβατές με μηχανές Nespresso.

Οι Warehouse Coffee Origins Brazil Tupi Amarelo έχουν ένα τρομερά απολαυστικό γευστικό προφίλ, από το οποίο ξεπροβάλλουν νότες σοκολάτας και κακάο, ενώ η απόλυτη ισορροπία και η διακριτική οξύτητα κάνουν τον συγκεκριμένο καφέ να είναι ευχάριστος όλες τις ώρες της ημέρας.

8. Chardonnay 2019, Αμπελώνες Τριανταφυλλοπούλου

Chardonnay 2019, Αμπελώνες Τριανταφυλλοπούλου WarehouseΜε ατέρμονη αγάπη για το νησί της Κω αλλά και το κρασί, το 1996 η οικογένεια Τριανταφυλλοπούλου πραγματοποιεί το όνειρο της, φυτεύοντας τους πρώτους της αμπελώνες στο νησί, ενώ το 2001 εκπληρώνεται και το δεύτερο όνειρό της με την κατασκευή του οινοποιείου της. Ύστερα από μερικά χρόνια, η Κως καταφέρνει να μπει στον εθνικό και παγκόσμιο οινικό χάρτη, πετυχαίνοντας την πιστοποίηση ονομασίας προέλευσης που αποτελεί τεράστια επιτυχία.

Το Chardonnay 2019 από τους Αμπελώνες Τριανταφυλλοπούλου είναι ένα λευκό ξηρό κρασί με χρυσοκίτρινο χρώμα. Στη μύτη διακρίνονται φρέσκα αρώματα λουλουδιών, εσπεριδοειδών και πικάντικες νότες τροπικών φρούτων. Η διακριτική παρουσία ξύλου στο στόμα ισορροπεί απόλυτα με τη φρέσκια οξύτητα. Συνδυάζεται τέλεια με ζυμαρικά, λιπαρά ή και καπνιστά ψάρια, θαλασσινά, αλλά και πουλερικά.

9. Champagne Suenen Extra Brut Blanc de Blanc C+C

Champagne Suenen Extra Brut Blanc de Blanc C+C WarehouseΜια Σαμπάνια αποτελεί πάντα ένα εντυπωσιακό δώρο που μας φτιάχνει τη διάθεση.

Η Champagne Suenen εμφανίστηκε το 1868, ενώ ο ομώνυμος οίκος ιδρύθηκε το 1905 στο χωριό Cramant, στην περιοχή Côte des Blancs. Πρόκειται για ένα φυσικό κρασί από 100% Chardonnay που προέρχεται από αμπελώνες ηλικίας άνω των 35 ετών, οι οποίοι βρίσκονται στο Côte des Blancs και πιο συγκεκριμένα στα Grand Crus χωριά Cramant και Chouilly. H Champagne Suenen Extra Brut Blanc de Blanc C+C έχει απαλό λεμονί χρώμα με πρασινωπές ανταύγειες. Στη μύτη αναδίδει ένα μεθυστικό αρωματικό μπουκέτο από άνθη λεμονιού, αλμύρα που θυμίζει θάλασσα, γκρέιπφρουτ, σιτάρι, μπισκότα μελιού και βερίκοκου. Τα ορυκτά στοιχεία έχουν έντονη παρουσία στο στόμα, ενώ η μακριά επίγευση είναι ιδιαίτερα απολαυστική.

Ταιριάζει καταπληκτικά με οστρακοειδή.

10. Ανοιχτήρι Cordoba Black Horn Pulltex

Ανοιχτήρι Cordoba Black Horn Pulltex WarehosueΈνα εύκολο στη χρήση αλλά επιβλητικό και συγχρόνως όμορφο ανοιχτήρι πάντα προσθέτει αξία και μεγιστοποιεί την απόλαυση ενός κρασιού.

Ο διπλός βραχίονας που έχει το ανοιχτήρι Cordoba Black Horn της Pulltex μας επιτρέπει να αφαιρούμε τους φελλούς των κρασιών σε δύο μόνο βήματα με εύκολο τρόπο, χωρίς να σπάνε ή να καταστρέφονται. Το ανοιχτήρι έχει χειροποίητο φινίρισμα, ενώ το συγκεκριμένο πακέτο περιέχει και δερμάτινη θήκη.

11. Δωροκάρτα Aξίας € 25

Δωροκάρτα Aξίας 25€ WarehouseΑν πάλι δε μπορείτε να αποφασίσετε τι δώρο θα κάνετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, υπάρχει η δυνατότητα της δωροκάρτας από το Warehouse, με την οποία θα μπορούν να επιλέξουν εκείνοι το δώρο που τους ταιριάζει.

Επιλέγοντας λοιπόν μία δωροκάρτα, συμπληρώνετε απλώς το email σας και το email του παραλήπτη, την προσθέτετε στο καλάθι αγορών και είστε έτοιμοι. Τα διαθέσιμα ποσά στις δωροκάρτες είναι € 15, € 25, € 50 και € 100.

Δείτε επίσης στην αθηΝΕΑ:

Αξεσουάρ Κρασιού από το Warehouse

Το Απόλυτο Food & Wine Pairing από το Warehouse

Τα Κρασιά του Καλοκαιριού

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ
CARPE VINUM
CARPE VINUM

Η Μαρία είναι Δικηγόρος Αθηνών αλλά και γκαλερίστα. Μεγαλωμένη σε κοσμοπολίτικο περιβάλλον και ζώντας για πολλά χρόνια στο εξωτερικό ανέπτυξε μια ιδιαίτερη σχέση με το κρασί και τη γαστρονομία, την οποία ακολουθεί πάντα και παντού! Δεν κρύβει ποτέ την παράφορη αγάπη της για την Αθήνα και μοιράζεται μαζί μας μικρά μυστικά από τον χώρο της γαστρονομίας.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+