Αυτό το Σαββατόβραδο #ΜένουμεΣπίτι και Τραγουδάμε

Αυτή την εβδομάδα μας περιμένει ένα διαφορετικό #Σαββατόβραδο.

Ζούμε πρωτόγνωρες στιγμές, είναι όμως πιο σημαντικό παρά ποτέ να διατηρούμε το ηθικό μας ακμαίο και να νιώθουμε μια γροθιά μπροστά στον αόρατο εχθρό που αντιμετωπίζουμε.

Οι γείτονές μας Ιταλοί έκαναν τις δύσκολες στιγμές που περνούν λίγο πιο γλυκιές, βγαίνοντας στα μπαλκόνια τους και τραγουδώντας. Εμείς βγαίνουμε ήδη στα μπαλκόνια για να χειροκροτήσουμε τους γιατρούς και νοσηλευτές μας.

Αυτό το Σάββατο στις 21:00, σας καλούμε να τραγουδήσετε μαζί μας με όλη σας την καρδιά, από το μπαλκόνι ή τον κήπο σας, τηρώντας πάντα την οδηγία της πολιτείας #ΜένουμεΣπίτι.

Για τους ανθρώπους που προσπαθούμε να προστατεύσουμε.
Για αυτούς που τραγικά χάθηκαν ήδη.
Για τους κοντινούς μας, αλλά και τους μακρινούς μας.
Για αυτούς που προσπαθούν να αποκρούσουν αυτή την απειλή.
Για εκείνους που καθημερινά σώζουν ζωές.
Για όσα έχουμε αφήσει στη μέση και για όσα ακόμη μας περιμένουν.
Για τη χώρα μας, αλλά και για τον πλανήτη ολόκληρο.
Γιατί είμαστε ζωντανοί.

Είστε μέσα; Ωραία. Υπάρχει όμως ένα θέμα. Τι θα τραγουδήσουμε;

Ψηφίστε το τραγούδι της αρεσκείας σας στο παρακάτω poll και προσκαλέστε τους φίλους και γνωστούς σας σε ένα ξεχωριστό #Σαββατόβραδο μέσω της σχετικής σελίδας στο Facebook.

Posted by αθηΝΕΑ on Wednesday, March 18, 2020

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η αθηΝΕΑ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Απευθύνεται σε μια νέα γενιά Ελλήνων, δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θέλει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικά της ενδιαφέροντα. Με αιχμή του δόρατος το βραβευμένο ομώνυμο newsletter, η αθηΝΕΑ αγκαλιάζει την καθημερινότητά σας με ερεθίσματα που σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+