Με “Δέλεαρ” τον Έρωτα: Giveaway από το Κτήμα Σεμέλη

Semeli Delear Κτήμα Σεμέλη Ροζέ Κρασί

Έρωτας, το απόλυτο συναίσθημα!

Όταν είμαστε ερωτευμένοι αλλάζει ο τρόπος που νιώθουμε και αντιλαμβανόμαστε τη ζωή. Τα χρώματα γίνονται πιο έντονα, τα αρώματα πιο απολαυστικά, οι γεύσεις πολυπλοκότερες, η μουσική αποκτά νόημα πιο βαθύ και η καρδιά μας χτυπά δυνατά!

Η έλξη και η επαφή δύο ανθρώπων μπορεί να κάνει θαύματα.

Ένα παρόμοιο μικρό θαύμα που δελεάζει τις αισθήσεις μας δημιούργησε το Κτήμα Σεμέλη, με την ένωση δύο άκρως γοητευτικών ποικιλιών, του Syrah με το Grenache Rouge σε ένα ροζέ ξηρό κρασί, το Semeli Delear.

Οι δύο αυτές ποικιλίες εκδηλώνουν εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες η μία από την άλλη, που όταν όμως συνυπάρχουν σε ένα κρασί, τότε το αποτέλεσμα είναι μοναδικό, αφού αλληλοσυμπληρώνονται προσφέροντας μαζί τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά τους.

Το Semeli Delear έχει κρυστάλλινη όψη που διακρίνεται από το λαμπερό σομόν χρώμα με τις πανέμορφες γκρενά ανταύγειες.

Delear Κτήμα Σεμέλη

Η μύτη είναι καθαρή και ντόμπρα, χωρίς να αφήνει ανούσιους υπαινιγμούς! Αναδίδει φρουτώδη αρώματα με νύξεις ροδιού, κερασιού, καρπουζιού και passion fruit, που μας οδηγεί να το ταυτίσουμε νοερά με την άνοιξη και το καλοκαίρι, γεννώντας το ανάλογο αίσθημα ευφορίας.

Στο στόμα είναι ευχάριστο και ευκολόπιοτο, στα όρια μεταξύ λευκού και ερυθρού. Έτσι ακριβώς πρέπει να είναι ένα ροζέ κρασί, συνδυάζοντας την τραγανή οξύτητα του λευκού και το γεμάτο σώμα του ερυθρού, χωρίς να χάνεται ίχνος από τη ζωντάνια της γεύσης που χαρακτηρίζει ένα πολύ ποιοτικό ροζέ.

Κι επειδή σε λίγες μέρες γιορτάζουμε τον έρωτα, αποφασίσαμε σε συνεργασία με το Κτήμα Σεμέλη να προσφέρουμε σε 12 τυχερούς από μια φιάλη Semeli Delear μέσα από ένα “Love is in the Air Giveaway” που θα ξεκινήσει σήμερα στη σελίδα της αθηΝΕΑς στο Instagram και θα διαρκέσει έως και τις 14 Φεβρουαρίου.

Για να λάβετε συμμετοχή ακολουθείστε τις οδηγίες που θα βρείτε εδώ.

Καλή επιτυχία!

Περισσότερες προσφορές από την αθηΝΕΑ:

Η Προσφορά του Μήνα από το Κτήμα Κοκοτού

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η αθηΝΕΑ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Απευθύνεται σε μια νέα γενιά Ελλήνων, δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θέλει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικά της ενδιαφέροντα. Με αιχμή του δόρατος το βραβευμένο ομώνυμο newsletter, η αθηΝΕΑ αγκαλιάζει την καθημερινότητά σας με ερεθίσματα που σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+