Αιματολογικές Εξετάσεις στη Genelabs

Η επιστροφή στην πραγματικότητα που συνεπάγεται η έλευση του φθινοπώρου συνοδεύεται από την τακτοποίηση πάσης φύσεως εκκρεμοτήτων – μεταξύ των οποίων και αυτών που αφορούν την παρακολούθηση της υγείας μας. Το διαγνωστικό κέντρο Genelabs προσφέρει στους συνδρομητές της αθηΝΕΑς τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν μέχρι τις 30 Οκτωβρίου ένα πλήρη αιματολογικό έλεγχο που περιλαμβάνει όλους τους βασικούς αιματολογικούς δείκτες, στην τιμή των 28 ευρώ. Μάλιστα, η Genelabs παρέχει τη δυνατότητα πραγματοποίησης εξετάσεων κατ’ οίκον ή στο χώρο εργασίας.

Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα, με ένα τηλέφωνο στο +30 210 6444 730 ή ένα email εδώ, αναφέροντας ότι καλείτε για την προσφορά της αθηΝΕΑς.

Τα Εργαστήρια της Γονιδιωματικής-Genelabs (Παστέρ 15, Αθήνα) είναι εξοπλισμένα με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας σε όλο το διαγνωστικό φάσμα της ερευνητικής και κλινικής διαγνωστικής, προκειμένου να διασφαλιστεί η επεξεργασία και ταυτοποίηση κάθε είδους βιολογικού υλικού και η εξαγωγή διαγνωστικών αποτελεσμάτων σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας και αξιοπιστίας.

Εκτός από το ευρύ φάσμα διαγνωστικών εξετάσεων που παρέχει στους τομείς της Αιματολογίας, Βιοχημείας, Μικροβιολογίας, Ανοσολογιας και Ορμονολογικού ελέγχου, η Genelabs εξειδικεύεται στους τομείς της Μοριακής Διαγνωστικής, της Κυτταρικής και Μοριακής Βιολογίας.

Συγκεκριμένα, το κέντρο Genelabs πραγματοποιεί ευρεία γκάμα ιατρικών εξετάσεων:

– Εξετάσεις πρόληψης
– Check up
– Γυναικολογικές εξετάσεις
– Μοριακές εξετάσεις
– Ορμονολογικές εξετάσεις

Μια προσφορά της Γονιδιωματικής-Genelabs, Παστέρ 15, Πλατεία Μαβίλη, 115 21 | Τηλέφωνα επικοινωνίας: +30 210 6444 730, +30 210 6444 230 | Email: info@genelabs.gr.
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η αθηΝΕΑ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Απευθύνεται σε μια νέα γενιά Ελλήνων, δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θέλει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικά της ενδιαφέροντα. Με αιχμή του δόρατος το βραβευμένο ομώνυμο newsletter, η αθηΝΕΑ αγκαλιάζει την καθημερινότητά σας με ερεθίσματα που σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+