Έργα Τέχνης Για Όλους

CHEAPART, ένας από τους παλιότερους πολιτιστικούς και εικαστικούς θεσμούς στη χώρα, με μεγάλη διείσδυση στον κόσμο και τεράστια συμβολή στη διάδοση της σύγχρονης τέχνης, διοργανώθηκε για μια ακόμη χρονιά, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Μετά από 23 χρόνια, ο θεσμός συνεχίζει την πορεία του, αφήνοντας σταθερά λαμπρές εντυπώσεις και έχοντας στο πλευρό του τη δυναμική της τεράστιας επισκεψιμότητας κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ.

Με τη συμμετοχή 65 καλλιτεχνών από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και με πολλές και διαφορετικές τεχνοτροπίες, η CHEAPART προσέφερε για 9 μέρες στους χιλιάδες επισκέπτες την ευκαιρία να αποκτήσουν έργα σύγχρονης τέχνης σε συμβολική τιμή. Η ιδέα είναι ότι κάθε καλλιτέχνης εκθέτει 10 ή 12 αυθεντικά έργα του, επιτοίχια, σε μικρά μεγέθη, και έχουν όλα τα έργα, όλων των καλλιτεχνών, ενιαία τιμή 70 ευρώ. Δίνεται έτσι η ευκαιρία σε ένα ευρύτερο κοινό να αποκτήσει ένα αυθεντικό έργο τέχνης.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ
Δημοσιογράφος & Εμπορικός Διευθυντής
Δημοσιογράφος & Εμπορικός Διευθυντής

Δημοσιογράφος και Εμπορικός Διευθυντής στην αθηΝΕΑ. Tannins Addicted. Travel Writer & Passionate Traveller-Check on Amazon my travel book "Destination Greece: Experience the Country like a Local". Content Creator. Διευθυντής του περιοδικού Athletics Magazine, συνεπιμελητής και συνδιοργανωτής της Cheap Art στη Θεσσαλονίκη, παρουσιαστής του ταξιδιωτικού ντοκιμαντέρ PEDAL, καλλιτέχνης φωτογράφος, σύμβουλος δημοσίων σχέσεων σε εταιρείες, μαραθωνοδρόμος, αστικός αναβάτης ποδηλάτου, κολυμβητής ανοιχτής θάλασσας, ταξιδιώτης, Θεσσαλονικιός που ζει στην Αθήνα. Αναζητά το Θ όπου και αν βρίσκεται.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+