Healthy Life Sea & Sound Bath στις 28 Ιουνίου στο Σούνιο

Το Healthy Life σας καλεί στο καθιερωμένο πλέον event του και “σας πάει παραλία” , απογευμα με μια ωραία δύση ηλίου! Το καλοκαίρι ταιριάζει με την πρακτική γιόγκα και το soundbath με την αύρα της θάλασσας και τον ήχο απο το κύμα. Όλη αυτή μίξη αποκτάει άλλη διάσταση.

Μπορείτε να πάτε νωρίτερα από τις 19:30 και να κάνετε ένα ωραίο μπάνιο. Στη συνέχεια θα κάνετε Hatha Yoga & Soundbath δίπλα σε ένα απο τα πιο δυνατά στοιχεία της φύσης, το νερό. Αποφορτιστείτε και υποδεχθείτε με δύναμη, θετική ενέργεια και χαρά την εβδομάδα που έρχεται.

Αφού ολοκληρώσετε τη συνεδρία της Hatha Yoga μαζί με τον Yoga instructor Διονύση Κατσούδα (διάρκειας μίας ώρας), θα συνεχίσετε τον διαλογισμό σας (διάρκειας μίας ώρας) με την ηχοθεραπεία ( Soundbath ) και τον Νίκο Νικολακόπουλο.

Επίπεδο Δυσκολίας

Θα κάνετε αναπνοές, χαιρετισμούς στον ήλιο, θα μπείτε σε διάφορες θέσεις (asanas) και θα κλείσετε με χαλάρωση στη σαβασανα. Η συνεδρία θα είναι συνολικής διάρκειας 2 ωρων και είναι ανοιχτή σε όλα τα επίπεδα καθώς θα δοθούν παραλλαγές των στάσεων. Το Soundbath θα σας γεμίσει με έμπνευση, ηρεμία και αυτοπεποίθηση για να τονώσετε τη δημιουργικότητά σας και να «ανθίσετε» εσωτερικά. Συγκεκριμένα ο Νίκος Νικολακόπουλος θα σας ταξιδέψει μέσα από τις ευεργετικές ιδιότητες του ήχου και των δονήσεων, σε μια βιωματική εμπειρία βαθιάς σωματικής χαλάρωσης, εξισορρόπησης ενέργειας και συναισθηματικής αναζωογόνησης. Θα ταξιδέψετε με τους ήχους των Tibetan Singing Bowls, Gong, Crystal Singing Bowls και άλλων ηχοθεραπευτικών οργάνων, ενώ είστε ξαπλωμένοι σε στάση Savasana.

Οδηγίες για τη Συνεδρία
Εκτός από τα yoga mats που θα έχετε μαζί σας στη συνεδρία της yoga, θα πρέπει να φέρετε και κουβερτούλες για να σκεπαστείτε, προκειμένου να απολαύσετε την εμπειρία στο έπακρο. Eπίσης καλό θα ήταν να φέρετε και ένα αντικουνουπικό. Να φοράτε άνετα και ζεστά ρούχα. Προτείνεται επίσης να μην έχετε καταναλώσει καφέ την ίδια ημέρα καθώς και να έχετε φάει ελαφριά. Το κύριο μέρος (χαλάρωσης) του εργαστηρίου θα διαρκέσει περίπου 1 ώρα το οποίο ισοδυναμεί με έως και 3 ώρες ποιοτικού ύπνου. Δεν χρειάζεται να έχετε προηγούμενη σχετική εμπειρία, όμως όσες φορές επαναλαμβάνετε τη συγκεκριμένη πρακτική, ο οργανισμός σας αναπτύσσει την δυνατότητα του να αφήνεται και να βυθίζεται μέσω των ήχων, όλο και περισσότερο.
Οπότε συνολικά για την εμπειρία να υπολογίζετε διάρκεια 2 ώρες.

Το κόστος συμμετοχής είναι 15 ευρώ και μπορείτα να δηλώσετε συμμετοχή εδώ. Το σημείο συνάντησης θα ανακοινωθεί σε όσους πάρουν μέρος στην εκδήλωση.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ:
ΠΟΤΕ : 28 IOYNIOY 2020
ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ 19:00 μ.μ.
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 19:30 μ.μ.
ΩΡΑ ΛΗΞΗΣ : 21: 30 μ.μ.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ : 2 ΩΡΕΣ ( 1ώρα yoga / 1 ώρα soundbath )

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η αθηΝΕΑ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Απευθύνεται σε μια νέα γενιά Ελλήνων, δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θέλει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικά της ενδιαφέροντα. Με αιχμή του δόρατος το βραβευμένο ομώνυμο newsletter, η αθηΝΕΑ αγκαλιάζει την καθημερινότητά σας με ερεθίσματα που σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+