Η Μαύρη Πάπια της Αθήνας

Στον κήπο του Μουσείου της Πόλεως των Αθηνών, υπάρχει κρυμμένο ένα μπιστρό στο οποίο δεν πάει ο νους σου, αν δεν το γνωρίζεις. Πρασινάδα παντού, διάφορα επίπεδα, ωραίες μουσικές και κόσμος που απολαμβάνει τη ζωή της πόλης, συναντιέται στο Black Duck Garden για να μοιραστεί στιγμές και να απολαύσει από νωρίς τον καφέ του με ενδιαφέροντα γλυκά.

Συχνά, το επιλέγει για να διαβάσει απερίσπαστος κάποια αθηναϊκή εφημερίδα ή να αφεθεί σε ένα καλό λογοτεχνικό βιβλίο που διάλεξε από τη δανειστική βιβλιοθήκη. Αδιαμφισβήτητα, το μέρος αυτό αποτελεί μία μοναδική μικρή όαση στο κέντρο της Αθήνας.

Τώρα όμως που χειμωνιάζει, η μαύρη πάπια βάζει τα καλά της λίγο παραπέρα, στην οδό Χρήστου Λαδά, στον πολυχώρο Black Duck Multiplarte, που παίρνει τη σκυτάλη από το θερινό αδελφάκι του για τους υπόλοιπους μήνες του χρόνου.

Τη νύχτα, οι παρέες χαλαρώνουν υπό τον ήχο της μουσικής και δροσερά cocktails, που πηγαινοέρχονται στην κυρίως σάλα. Το εστιατόριο προσφέρει πιάτα μεσογειακής κουζίνας με έντονες ευρωπαϊκές επιρροές, αλλά και μια πλούσια λίστα κρασιών, επομένως μπορείτε να χαρείτε συζήτηση και καλό φαγητό με την πιο κατάλληλη συνοδεία. Μια πραγματικά φιλόξενη και ζεστή επιλογή για τους ανθρώπους που αγαπούν το κέντρο.

Μετά από μια θεατρική παράσταση, τώρα που χειμωνιάζει, κατηφορίστε στο Black Duck για λίγη τζαζ και εκπληκτικά Cosmopolitan. Όμως και τις άλλες ώρες της ημέρας, ο πολυχώρος της “Μαύρης Πάπιας” θα σας ικανοποιήσει για καφέ ή μεσημεριανό, αλλά και με τις ενδιαφέρουσες εκθέσεις και εκδηλώσεις που φιλοξενεί.

Αρθρογράφος

Φιλόλογος, εργάζεται στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης και αγαπά ιδιαίτερα τη συγγραφή -έχει ήδη εκδοθεί το πρώτο βιβλίο της- αλλά και την εμπνευσμένη αρθρογραφία. Μέσα απ' τα όμορφα στοιχεία της καθημερινότητας, επιλέγει αυτά που αξίζει να "δει" κανείς με άλλο μάτι στην Αθήνα, και μας τα παρουσιάζει στη στήλη "Out (& About)".

Σχολιασμός

Σχολιασμός