Μεγάλη Βρεταννία και King George στη World’s Best List του περιοδικού Travel + Leisure

Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία βρίσκεται ξανά στην κορυφή της World’s Best List του περιοδικού Travel + Leisure, μία από τις σημαντικότερες και πιο δημοφιλείς λίστες με τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου, στην οποία για πρώτη φορά συμπεριλαμβάνεται και το Ξενοδοχείο King George.

Όπως κάθε χρόνο, το Travel + Leisure ζήτησε από τους αναγνώστες του να αξιολογήσουν τις ταξιδιωτικές εμπειρίες τους και να μοιραστούν τις απόψεις τους για τα κορυφαία ξενοδοχεία, προορισμούς, κρουαζιερόπλοια, αεροπορικές εταιρείες και άλλες υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο.

Καλύτερα Αθηναϊκά Ξενοδοχεία

Τα ξενοδοχεία βαθμολογήθηκαν με βάση τις εγκαταστάσεις, την τοποθεσία, το επίπεδο εξυπηρέτησης, τη γαστρονομία και τη συνολική τους αξία. Την πρώτη θέση για την Αθήνα κατέλαβε το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία και την τρίτη θέση το Ξενοδοχείο King George.

Οι αναγνώστες ξεχώρισαν τα δυο ξενοδοχεία για την ομορφιά, την τοποθεσία και τα εστιατόρια που διαθέτουν. Συγκεκριμένα, το περιοδικό αναφέρει ότι «μια διαμονή στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία είναι ένα μικρό κομμάτι από την ιστορία της Αθήνας».

Μοναδικές Εμπειρίες Διαμονής

Κατακτώντας τις σημαντικές αυτές θέσεις, τα ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία και King George δεσμεύονται να συνεχίσουν να δημιουργούν εξαιρετικές και αυθεντικές εμπειρίες για τους επισκέπτες τους. Παρέχουν την καλύτερη τοποθεσία στην καρδιά της πρωτεύουσας με μοναδική θέα στην Ακρόπολη και αποτελούν ένα εξαιρετικό παράδειγμα για όλα τα διεθνή ξενοδοχεία, προσφέροντας αυθεντική πολυτέλεια και αξέχαστη διαμονή.

Τα ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία και King George, των οποίων τη λειτουργική διεύθυνση έχει η Marriott International, Inc., είναι ιδιοκτησία της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε, συμφερόντων του ομίλου Λασκαρίδη. Η Marriott International, Inc. (NASDAQ: MAR), είναι η μεγαλύτερη εταιρεία ξενοδοχείων στον κόσμο, με έδρα την Bethesda (Maryland, USA),  με 6.900 ξενοδοχεία σε περισσότερες από 130 χώρες, της ιδιοκτησίας ή της διαχείρισής της. Η Marriott αποτελεί μια από τις κορυφαίες πολυεθνικές εταιρείες διαχείρισης και franchise ξενοδοχείων και τουριστικών θέρετρων.

Η Marriott International, Inc., Παγκοσμίως

Στις 30 κορυφαίες αλυσίδες στην ιδιοκτησία της περιλαμβάνονται: Bulgari Hotels and Resorts®, The Ritz-Carlton® and The Ritz-Carlton Reserve®, St. Regis®, W®, EDITION®, JW Marriott®, The Luxury Collection®, Marriott Hotels®, Westin®, Le Méridien®, Renaissance® Hotels, Sheraton®, Delta Hotels by Marriott SM, Marriott Executive Apartments®, Marriott Vacation Club®, Autograph Collection® Hotels, Tribute Portfolio™, Design Hotels™, Gaylord Hotels®, Courtyard®, Four Points® by Sheraton, SpringHill Suites®, Fairfield Inn &amp Suites®, Residence Inn®, TownePlace Suites®, AC Hotels by Marriott®, Aloft®, Element®, Moxy Hotels®, Protea Hotels by Marriott®.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται επίσης και στο προνομιούχο προγράμμα επιβράβευσης Marriott Bonvoy™. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες  www.marriott.com και www.marriottnewscenter.com. Επιπλέον μπορείτε να συνδεθείτε με το @MarriottIntl σε Facebook, Twitter και Instagram.

 

Διαβάστε επίσης στην αθηΝΕΑ:

Ιστορικές Διαδρομές στο Μουσείο της Πολύτιμης Μαστίχας

Sani Resort: Το Ελληνικό Ξενοδοχείο Που «Εξάγει» Βιωσιμότητα

Wine Battle: Παλαιός Κόσμος Vs. Νέος Κόσμος

 

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η αθηΝΕΑ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Απευθύνεται σε μια νέα γενιά Ελλήνων, δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θέλει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικά της ενδιαφέροντα. Με αιχμή του δόρατος το βραβευμένο ομώνυμο newsletter, η αθηΝΕΑ αγκαλιάζει την καθημερινότητά σας με ερεθίσματα που σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+