Σχεδιάζοντας σε Πολλαπλές Διαστάσεις

Τα i-D Concept Stores παρουσιάζουν ένα μοναδικό pop-up με τον ευρηματικό Έλληνα σχεδιαστή Minas τo Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019, στο #iDAthens στο Κολωνάκι, με μια βιτρίνα που ο ίδιος επιμελήθηκε, ειδικά για το συγκεκριμένο χώρο. Ο Minas δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι ένας μποέμ, πολυδιάστατος καλλιτέχνης του σύγχρονου design. Ανάμεσα στους φίλους του που λατρεύουν να φορούν τα κοσμήματα του είναι ο Ισπανός τραγουδιστής Tonino Carotone και ο Ιάπωνας σεφ Nobu, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν για την έκθεση “Clarity of Shapes” στο Μουσείο Μπενάκη – θα βρείτε φωτογραφίες τους στην ειδική έκδοση που κυκλοφόρησε με αφορμή αυτήν.

Ο Minas καταφέρνει να χειριστεί το ασήμι και τον χρυσό στα κοσμήματά του, αλλά και την πορσελάνη στα χρηστικά του αντικείμενα, με απίστευτη κομψότητα. Το ίδιο εύκολα συνδυάζει την αμερικανική και την αφρικάνικη καρυδιά στα έπιπλα με το ανθρακόνημα, το ανοξείδωτο ατσάλι και το πεντελικό μάρμαρο.

Τις αντιπροσωπευτικές δημιουργίες του θρυλικού designer και τα νέα σχέδια πλαισιώνουν μια σειρά ασπρόμαυρων φωτογραφιών του επίσης κορυφαίου στον χώρο του Έλληνα φωτογράφου Costa Coutayar. Πρόκειται για πορτρέτα αντισυμβατικών ανθρώπων από όλο τον κόσμο – ανθρώπων που φορούν δημιουργίες του Minas.

Το opening party θα λάβει χώρα το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου, από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι τις 18:00, με ροκ διάθεση και το ροζέ κρασί Whispering Angel! Το pop-up θα έχει διάρκεια μέχρι τις 9 Μαρτίου 2019, ενώ τα κοσμήματα Minas ήδη διατίθενται στo κατάστημα των i-D Concept Stores στο Κολωνάκι και online.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η αθηΝΕΑ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Απευθύνεται σε μια νέα γενιά Ελλήνων, δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θέλει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικά της ενδιαφέροντα. Με αιχμή του δόρατος το βραβευμένο ομώνυμο newsletter, η αθηΝΕΑ αγκαλιάζει την καθημερινότητά σας με ερεθίσματα που σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+