Ταινίες και Σειρές για Μετά τον Χιονιά

Έξω χιόνι και κρύο, «εντός των τειχών» ακόμα πιο έντονη η διάθεση για χάζι και ψυχαγωγία. Ας δούμε μερικές ταινίες και σειρές για να κάνουμε τα βράδια μας πιο ενδιαφέροντα.

Στο Ertflix

Στο Ertflix μπορείτε να δείτε το Loro του Paolo Sorrentino που είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, με τον Berlusconi να επηρεάζει ακόμα την πολιτική σκηνή της Ιταλίας. Παραμένουμε στην Ιταλία και στο Ertflix με το τόσο τρυφερό Caro Diario του Nanni Moretti, για την ξεχωριστή ματιά και το χιούμορ του.

Ποιος και ποια δεν έκλαψε με μια καλή, βραβευμένη ερωτική ιστορία; Ένας άντρας και μια γυναίκα γνωρίζονται στα συντρίμμια της μεταπολεμικής Πολωνίας και βρίσκονται παγιδευμένοι σε έναν μοιραίο έρωτα, που τους καταδικάζει να είναι «δεμένοι» ο ένας με τον άλλο. Θα βρείτε το Cold War του Pawel Pawlikowski επίσης στο Ertflix.

Στο Netflix

Στο Netflix αγαπήσαμε τη σειρά After Life με το βιτριολικό χιούμορ. Μια ελεγεία για τον έρωτα, την απώλεια, το νόημα της συντροφικότητας, αλλά και της ίδιας της ζωής.

Για να τρομάξουμε λίγο θα δώσουμε μια ευκαιρία στο Archive 81, τη νέα σειρά τρόμου του Netflix, στο οποίο η αποκατάσταση μιας σειράς από παλιές βιντεοκασέτες οδηγεί σε επικίνδυνα μονοπάτια τον πρωταγωνιστή.

Στο Showtime

Αν έχετε Showtime, σας προτείνω το Yellowjackets. Μια ποδοσφαιρική ομάδα κοριτσιών από το New Jersey της δεκαετίας του ’90 ταξιδεύει για να πάει να παίξει στους τελικούς. Το αεροπλάνο πέφτει, ωστόσο κάποιοι επιζούν. Μόνο που δεν θα είναι ποτέ οι ίδιοι. Με στοιχεία από το γνωστό ατύχημα των Άνδεων, όπου οι επιζήσαντες έφαγαν ανθρώπινη σάρκα για να επιβιώσουν, και αρκετή δόση ’90s κουλτούρας.

Μέχρι αυτή την ώρα κανένα κανάλι δεν έχει προγραμματίσει να προβάλει μια ταινία του Θεόδωρου Αγγελόπουλου, ο οποίος σκοτώθηκε σαν σήμερα πριν από δέκα χρόνια…

Διαβάστε ακόμα στην αθηΝΕΑ: Ο Χαμένος τα Χάνει Όλα

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ
EX LIBRIS
EX LIBRIS

Ο Άρης Γαβριελάτος είναι κοινωνιολόγος με μεταπτυχιακές σπουδες στον Κοινωνικό Αποκλεισμό και το Φύλο. Αρθρογραφεί για βιβλία, θέατρο και μουσική, ενώ αγαπημένο του hobby είναι το ορεινό τρέξιμο.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+