Σχολείο Επιχειρηματικότητας με την Υπογραφή του ThesSummerSchool

Σχολείο Επιχειρηματικότητας ThesSummerSchool

To ThesSummerSchool ολοκληρώνεται με ένα διά ζώσης πρόγραμμα, από την Τρίτη 22 έως την Τρίτη 29 Ιουνίου 2021, συνολικής διάρκειας 24 ωρών, που απευθύνεται σε νέους και νέες 14-18 ετών. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με 3 workshops, που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 30 Ιουνίου και την Πέμπτη 1 Ιουλίου, ανάμεσα στα οποία οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν σε ποιο θα επιθυμούσαν να συμμετάσχουν.

Ειδική σημείωση για τα σχολεία – φροντιστήρια: Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως σε περίπτωση που εξασφαλιστεί η συμμετοχή 8 παιδιών, δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε δωρεάν τον 3D εκτυπωτή Creality Ender 3 και το απαραίτητο νήμα για τις πρώτες εκτυπώσεις, αξίας 200€ + ΦΠΑ, σε συνεργασία με την εταιρεία THES3D.

Σχολείο Επιχειρηματικότητας

Το ThesSummerSchool είναι ένα διακεκριμένο σχολείο επιχειρηματικότητας που διοργανώνεται με ολοένα μεγαλύτερη επιτυχία από το 2016 στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Στόχος του είναι να εξοικειωθούν οι νέοι και οι νέες με τις έννοιες του επιχειρείν και να θέσουν τα θεμέλια του επαγγελματικού τους προσανατολισμού.
Με τη συμμετοχή του κάθε μαθητής / μαθήτρια εξοικειώνεται με την επιχειρηματικότητα ακούγοντας, μεταξύ άλλων, τις εμπειρίες διακεκριμένων επιχειρηματιών, συμμετέχοντας
σε ανάλυση case studies και πραγματοποιώντας τεστ προσωπικότητας.

Πού θα γίνουν τα μαθήματα;

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 10:00 έως τις 14:00 κυρίως στους χώρους του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, αλλά και της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας (Φιλικής Εταιρείας 12 και Τσιμισκή). Ακόμη, οι επιχειρηματίες Γιάννης, Τάσος και το staff τους θα έρθουν στο Πανεπιστήμιο με τον εξοπλισμό τους (μπεν μαρί με ρευστές πραλίνες και γεμιστικά διαφόρων γεύσεων, ντόνατς, τσουρέκια, πραλινοσύριγγες) και αφού μιλήσουν στα παιδιά για την επιχείρησή τους (πώς δημιουργήθηκε, δυσκολίες, προοπτικές, τρόπος δουλειάς, target group, δυνατά σημεία της κλπ) θα τους δείξουν πως παράγονται τα τσουρεκάκια και τα ντόνατς!

Πιστοποιητικά Παρακολούθησης

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν – πιστοποιητικό παρακολούθησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ώστε να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν στο βιογραφικό τους, καθώς και
δωρεάν, ένα δώρο αξίας 25€, τον 1o Οδηγό Σπουδών & Επαγγελμάτων “Μεικτής Πραγματικότητας” στην Ελλάδα (από την EMPLOY EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας).

Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ

Δείτε επίσης στην αθηΝΕΑ:

Startup Greece: Μια Συζήτηση για τη Νεανική Επιχειρηματικότητα

5 Μαθήματα του John Paul DeJoria Για Την Επιχειρηματικότητα

Νεανική Επιχειρηματικότητα: Aura Kritis, Ελαιόλαδο και Αγάπη

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η αθηΝΕΑ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Απευθύνεται σε μια νέα γενιά Ελλήνων, δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θέλει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικά της ενδιαφέροντα. Με αιχμή του δόρατος το βραβευμένο ομώνυμο newsletter, η αθηΝΕΑ αγκαλιάζει την καθημερινότητά σας με ερεθίσματα που σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά.

DEI

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+