Webinar: Ο Εγκέφαλός Σου Κι Εσύ

Τι θα θέλατε να μάθετε για τον εγκέφαλό σας και φοβάστε να ρωτήσετε; Στο νέο webinar που προσφέρουν στους συνδρομητές της αθηΝΕΑς η Women Act και η Optimal HR Group, η Μαριάννα Σκυλακάκη και ο Δρ. Νικόλαος Δημητριάδης, θα συζητήσουν θέματα σύγχρονης νευροεπιστήμης και το πώς αυτά επηρεάζουν το πώς βλέπουμε τον εαυτό μας και τον κόσμο γύρω μας.

Αν και όλοι έχουμε από έναν εγκέφαλο, λίγοι από εμάς γνωρίζουν τι ακριβώς κάνει και πώς το κάνει. Όμως, το να μη γνωρίζουμε τον εγκέφαλό μας είναι σαν να μη γνωρίζουμε τον ίδιο μας τον εαυτό: το πώς λαμβάνουμε αποφάσεις, το γιατί συμπεριφερόμαστε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, αλλά και το ποιος είναι ο πραγματικός ρόλος της συνειδητότητάς μας.

Μπορείτε να εγγραφείτε στο σεμινάριο και να παρακολουθήσετε τη συναρπαστική αυτή διαδικτυακή συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28/5 στις 18:00 το απόγευμα, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας παρακάτω. Για την καλύτερη προετοιμασία της συζήτησης, σας καλούμε να θέσετε τα δικά σας ερωτήματα στον Δρ. Δημητριάδη, Επικεφαλής των Υπηρεσιών Neuro Consulting στην Optimal HR Group, εδώ, μέχρι τις 27 Μαΐου.


Ο Δρ. Νικόλαος Δημητριάδης είναι βραβευμένος επαγγελματίας επικοινωνιών, εκπαιδευτικός και σύμβουλος. Είναι ο συγγραφέας των βιβλίων “Neuroscience for Leaders: A Brain Adaptive Leadership Approach” (Νευροεπιστήμη για Ηγέτες: Προσεγγίζοντας την Ηγεσία Βασιζόμενοι στον Εγκέφαλο) και “Advanced Marketing Management: Principles, Skills and Tools” (Προηγμένη Διαχείριση Marketing: Αρχές, Δεξιότητες και Εργαλεία), και τα δύο για το Kogan Page του Λονδίνου. 

Ήταν ομιλητής στο TEDx του Πανεπιστημίου του Strathclyde, σχετικά με την άμεση ανάγκη για επικοινωνία που βασίζεται στις εγκεφαλικές λειτουργίες. Ο ίδιος είναι πιστοποιημένος NeuroMarketer κι έχει συνεισφέρει στο “ΝeuroMarketing Manager” Πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Μέσων και Επικοινωνίας του Αμβούργου. Διδάσκει τακτικά σε MBA και εταιρικά προγράμματα σε όλο τον κόσμο και ψηφίστηκε από τους μαθητές ως ο καλύτερος λέκτορας στο πρόγραμμα MBA του Sheffield University Management School στο Ηνωμένο Βασίλειο

Ο Δρ. Δημητριάδης έχει μελετήσει περισσότερους από 5.000 εγκεφάλους σε 25 χώρες για neuromarketing, neuroHR και ακαδημαϊκούς σκοπούς. Έχει συνεργαστεί με διεθνείς εταιρείες όπως: IKEA, IBM, JTI, Nestle, Johnson&Johnson, AstraZeneca, T-Mobile, Pierre Fabre, Coca-Cola, Banca Intesa Sanpaolo, Microsoft, CISCO, SAP, VMware, Emirates NBD, Raiffeisen Bank, Societe Generale, Credit Agricole, Rauch, Teekanne, USAID και άλλες. 

Είναι ο Επικεφαλής των Υπηρεσιών Neuro Consulting στην Optimal HR Group, προσφέροντας υπηρεσίες neuro-research, neuro-advisory και neuro-training. Το 2017 ίδρυσε την πρωτοποριακή start-up εφαρμοσμένης νευροεπιστήμης, Trizma Neuro. Είναι ο Regional Director της Διεθνούς Σχολής του Πανεπιστημίου του Sheffield, το City College, για τα Δυτικά Βαλκάνια.

Ο Δρ. Δημητριάδης είναι ένθερμος υποστηρικτής της άποψης ότι οι λύσεις σε διάφορες επιχειρηματικές προκλήσεις μπορούν να βρεθούν και βασίζονται σε ευρήματα εγκεφαλικής έρευνας.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η αθηΝΕΑ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Απευθύνεται σε μια νέα γενιά Ελλήνων, δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θέλει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικά της ενδιαφέροντα. Με αιχμή του δόρατος το βραβευμένο ομώνυμο newsletter, η αθηΝΕΑ αγκαλιάζει την καθημερινότητά σας με ερεθίσματα που σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά.

DEI

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+