10 Ιδέες Δώρων για Εκείνη

Αγίου Βαλεντίνου: τα διλήμματα που αντιμετωπίζει κανείς με αφορμή αυτή τη ρομαντική/εμπορική εορτή -διαλέξτε το επίθετο που σας ταιριάζει καλύτερα- είναι πολλά, και τις περισσότερες φορές σχετίζονται με το στάδιο στο οποίο βρίσκεται στη σχέση του, καθώς και τις προσδοκίες που έχει με τα χρόνια διαμορφώσει για τις 14 Φεβρουαρίου…

Να πάρω δώρο ή είναι νωρίς; Ε, κάτι θα πάρω, όμως μην είναι κάτι πολύ και παρεξηγηθώ. Μήπως το έτερον ήμισυ θεωρεί τη γιορτή μια σκέτη βλακεία; Εγώ δεν τη θεωρώ βλακεία, θα δώσω λοιπόν το στίγμα με το δικό μου δώρο. Κι αν περιμένει κάποια μεγάλη κίνηση και όχι κάτι υλικό; Πώς θα πάρω καλύτερο δώρο από αυτό που βρήκα πέρσι; Πώς θα πάρω καλύτερο δώρο από αυτό που μου πήρε πέρσι. Τα έχω πάρει πια όλα, έχω ξεμείνει από ιδέες! Μήπως το δω συνδυαστικά: Βαλεντίνος και γενέθλια μαζί; Και το καλύτερο… Είναι Αγίου Βαλεντίνου; Δεν το κατάλαβα, συγγνώμη αγάπη μου!

Για φέτος, και σε απάντηση σε όλα τα παραπάνω, ζητήσαμε από τα i-D Concept Stores να μας ετοιμάσουν μια λίστα με ιδέες: 10 όμορφα δώρα για εκείνη και 10 για εκείνον. Με λίγη σκέψη και προετοιμασία, δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε.

(1)
Αρωματικό Κερί True Grace
Curious Carrot Seed Classic Candle
€34

(2)
Θήκη iPhone The Case Factory
iP6+ Real Water Snake Rainbow 1
€151

(3)
Δερμάτινο Πουγκί Comme des Garçons
Patchwork Metal Wallet Pouch
€161

(4)
Παπούτσια Moa
G. Bugs Velvet Embroidery Black Sneakers
€195

(5)
Μεταξωτό Μαντίλι Cyclades
Cyclades Silk Time Scarf
€208

(6)
Δαχτυλίδι Myrto Anastasopoulou
Sterling Silver Ring
€270

(7)
Γυαλιά Ηλίου Berenford
Cuba Hemingway, 100% Handcrafted in Italy
€390

(9)
Σκουλαρίκια Ioanna Souflia
Adoucissement Rose Gold Earrings
€3.160

(10)
Κολιέ Marlen Ht
Gold Ruby Necklace
€3.750

***

Το άρθρο αυτό γράφτηκε με την ευγενική χορηγία των i-D Concept Stores.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η αθηΝΕΑ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Απευθύνεται σε μια νέα γενιά Ελλήνων, δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θέλει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικά της ενδιαφέροντα. Με αιχμή του δόρατος το βραβευμένο ομώνυμο newsletter, η αθηΝΕΑ αγκαλιάζει την καθημερινότητά σας με ερεθίσματα που σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+