10 Ιδέες Δώρων για Εκείνον

Αγίου Βαλεντίνου: τα διλήμματα που αντιμετωπίζει κανείς με αφορμή αυτή τη ρομαντική/εμπορική εορτή -διαλέξτε το επίθετο που σας ταιριάζει καλύτερα- είναι πολλά, και τις περισσότερες φορές σχετίζονται με το στάδιο στο οποίο βρίσκεται στη σχέση του, καθώς και τις προσδοκίες που έχει με τα χρόνια διαμορφώσει για τις 14 Φεβρουαρίου…

Να πάρω δώρο ή είναι νωρίς; Ε, κάτι θα πάρω, όμως μην είναι κάτι πολύ και παρεξηγηθώ. Μήπως το έτερον ήμισυ θεωρεί τη γιορτή μια σκέτη βλακεία; Εγώ δεν τη θεωρώ βλακεία, θα δώσω λοιπόν το στίγμα με το δικό μου δώρο. Κι αν περιμένει κάποια μεγάλη κίνηση και όχι κάτι υλικό; Πώς θα πάρω καλύτερο δώρο από αυτό που βρήκα πέρσι; Πώς θα πάρω καλύτερο δώρο από αυτό που μου πήρε πέρσι; Τα έχω πάρει πια όλα, έχω ξεμείνει από ιδέες! Μήπως το δω συνδυαστικά: Βαλεντίνος και γενέθλια μαζί; Και το καλύτερο… Είναι Αγίου Βαλεντίνου; Δεν το κατάλαβα αγάπη μου!

Για φέτος, και σε απάντηση σε όλα τα παραπάνω, ζητήσαμε από τα i-D Concept Stores να μας ετοιμάσουν μια λίστα με ιδέες: 10 όμορφα δώρα για εκείνον και 10 για εκείνη. Με λίγη σκέψη και προετοιμασία, δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε.

(1)
Λάδι Μασάζ Aromatologic
Massage Oil Lavender
€38

(2)
Φορτιστής σε Δερμάτινη Θήκη Native Union
Lighting Cable with Leather Pouch Black
€70

(3)
Αρωματικό Κερί Kobo
Silk Road Spice Woodblock Candle Collection
€70

(4)
Ηχείο Lexon
Tykho Speaker
€75

(5)
Άρωμα Heeley
Esprit du Tigre
€120

(6)
Σετ Ξυριστικών Men’s Heritage
Edwardian Shaving Set Black
€165

(7)
Αναπτήρας S.T. Dupont
Defi Lighter Extreme Yellow
€220

(8)
Ρολόι Nixon
Nixon 48-20 Chrono Leather, 48 mm
€308

(9)
Παπούτσια Common Projects
Chelsea Suede Boots Dark Brown 2018
€340

(10)
Ακουστικά Master & Dynamic
MH40 Over Ear Headphone Gunmetal
€353

***

Το άρθρο αυτό γράφτηκε με την ευγενική χορηγία των i-D Concept Stores.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η αθηΝΕΑ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Απευθύνεται σε μια νέα γενιά Ελλήνων, δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θέλει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικά της ενδιαφέροντα. Με αιχμή του δόρατος το βραβευμένο ομώνυμο newsletter, η αθηΝΕΑ αγκαλιάζει την καθημερινότητά σας με ερεθίσματα που σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+