Γνωριμία με το Κρασί από τους Απόφοιτους του LSE

Ο Ελληνικός Σύλλογος Αποφοίτων του LSE πραγματοποιεί, την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου στις 19.00, το live Webinar με τίτλο: ” Μια πρώτη γνωριμία με το κρασί και τον Αμπελώνα της Ελλάδας”.

Εισηγητής στο Webinar θα είναι ο Wine Communicator και συναπόφοιτος μας Θόδωρος “Ted” Λέλεκας και συντονιστής ο Αντιπρόεδρος του HAALSE Θοδωρής Καλαμπόκης.

Ο Θόδωρος “Ted” Λέλεκας αποφοίτησε από το LSE το 1993 με BSc in Social Psychology και το 1994 με MSc in Industrial Relations and Personnel Management.

Συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 20 πιο επιδραστικούς Wine Influencers στα social media σε παγκόσμιο επίπεδο. Έχει ψηφιστεί στο παρελθόν ως ο πιο επιδραστικός Wine Influencer στην Ελλάδα και έχει διατελέσει μεταξύ άλλων Αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων Κρασιού και Αλκοολούχων Ποτών.

Δοκιμή 4 Κρασιών

Είναι συνιδρυτής των επιτυχημένων e-shops, houseofwine.gr και kylix.gr και πλέον Brand Ambassador της Moët Hennessy στην Κεντρική και Νότια Ευρώπη.

Το event θα περιλάβει και δοκιμή 4 κρασιών που είναι αντιπροσωπευτικά δείγματα των γηγενών ποικιλιών – πρεσβευτών του Αμπελώνα της Ελλάδας.

Οι συμμετέχοντες απόφοιτοι του Πανεπιστημίου μας, μπορούν, προαιρετικά, να προμηθεύονται τα κρασιά σε ειδικό πακέτο που θα περιέχει 4 φιάλες των 187ml, έντυπο με επεξηγηματικές πληροφορίες, μπλοκάκι για wine notes και στυλό, στη φιλική τιμή των 25 ευρώ (+ 5 ευρώ έξοδα αποστολής) από επιλεγμένο προμηθευτή, προσφορά του εισηγητή μας και συναπόφοιτου Θόδωρου “Ted”Λέλεκα.

Προμηθευτής είναι η επιχείρηση Cinque Wine Delights. Οι παραγγελίες για αποστολή μπορούν να γίνονται τηλεφωνικά στο 2114108865, ενώ όποιος επιθυμεί να παραλάβει το ειδικό πακέτο από το κατάστημα, αυτό βρίσκεται στη διεύθυνση Βορέου 10, στο Κέντρο της Αθήνας.

Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει αποκλειστικά για αποφοίτους του London School of Economics and Political Science.

H παρακολούθηση του webinar θα γίνει μέσω της πλατφόρμας zoom. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να στέλνουν τις ερωτήσεις τους στο chat και θα μεταβιβάζονται στον εισηγητή από τον συντονιστή της εκδήλωσης.

Απαιτείται δήλωση συμμετοχής εδώ.

 

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η αθηΝΕΑ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Απευθύνεται σε μια νέα γενιά Ελλήνων, δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θέλει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικά της ενδιαφέροντα. Με αιχμή του δόρατος το βραβευμένο ομώνυμο newsletter, η αθηΝΕΑ αγκαλιάζει την καθημερινότητά σας με ερεθίσματα που σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+