Μια Ρομαντική Εμπειρία στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Γιορτάστε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με πολυτέλεια και απολαύστε μια ρομαντική εμπειρία στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, το πιο εμβληματικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ρομαντική Εμπειρία Διαμονής

Επισκεφθείτε το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία την πιο ρομαντική ημέρα του χρόνου παρέα με το αγαπημένο σας πρόσωπο και απολαύστε τη συλλογή προνομίων στο πακέτο διαμονής που περιλαμβάνει:

– Πρωινό στο δωμάτιο
– Φιάλη σαμπάνιας κατά την άφιξη
– Valentine’s welcome amenity

Η προσφορά είναι διαθέσιμη για διαμονή μεταξύ 11 και 14 Φεβρουαρίου 2023 | Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 3330000

Εμπειρία Ευεξίας στο GB Spa

Χαρίστε στο αγαπημένο σας πρόσωπο ένα πολυτελές δώρο, ένα ταξίδι αναζωογόνησης και χαλάρωσης. Αφυπνίστε τις αισθήσεις με τη συλλογή από αυθεντικές περιποιήσεις σώματος και προσώπου, καθώς και θεραπείες υγείας και ομορφιάς, τα οποία προσφέρουν οι εξειδικευμένοι θεραπευτές του GB Spa.

Για τον Φεβρουάριο, το βραβευμένο GB Spa προτείνει στους επισκέπτες τις παρακάτω επιλογές περιποίησης:

Signature Half Day Retreat in the Couple’s Suite

Ένα τελετουργικό περιποίησης για 2 άτομα:

– Επιλέξτε το απαλό Serail Mud χαμάμ με λάσπη και αφήστε τον ατμό να καθαρίσει και να αποτοξινώσει το σώμα και το πνεύμα σας καθώς εφαρμόζετε μάσκες με μέταλλα και ιχνοστοιχεία ο ένας στο πρόσωπο και στο σώμα του άλλου ή το Scalp Massage για μείωση της έντασης και αύξηση της κυκλοφορίας. Διάρκεια: 25′.

– Αναζωογονηθείτε και απολαύστε ο ένας δίπλα στον άλλο ένα χαλαρωτικό GB Collection μασάζ στην Couple Suite. Διάρκεια: 55′.

Radiance Facial Treatment by KOS Paris

Μια μοναδική περιποίηση προσώπου για λαμπερή επιδερμίδα, μέσα από θεραπεία τεσσάρων σταδίων διάρκειας 30′ ή 60′.

Χάρη στη δράση των ελαίων από Buriti, καρότο και βερίκοκο και στις φυσικές μικροπέρλες από μαργαριτάρι, η επιδερμίδα δείχνει άμεσα φωτεινή και υγιής. Η θεραπεία περιλαμβάνει βαθύ καθαρισμό με scrub από σκόνη Buriti, ακολουθεί μασάζ προσώπου με τον ορό λάμψης και μία θρεπτική μάσκα προσώπου. Ολοκληρώνεται με την κρέμα λάμψης και η επιδερμίδα δείχνει τόσο φωτεινή όσο ποτέ.

Περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού στο 210 3330799 και εδώ.

Ρομαντική Γαστρονομική Εμπειρία

Τα εστιατόρια GB Roof Garden και Tudor Hall υποδέχονται την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σε μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα με πανοραμική θέα στην Ακρόπολη και τη φωτισμένη Αθήνα και ένα απολαυστικό δείπνο αφιερωμένο στους ερωτευμένους.

Ο executive chef, Αστέριος Κουστούδης, και η ομάδα του έχουν σχεδιάσει για το κάθε εστιατόριο ένα ξεχωριστό ρομαντικό μενού τεσσάρων πιάτων που απογειώνει τις αισθήσεις, συνδυάζοντας μοναδικές γεύσεις, χρώματα και αρώματα. Οι οινικές αρμονίες από τη βραβευμένη λίστα κρασιών που επιμελείται ο head sommelier, Βαγγέλης Ψωφίδης, θα συνοδεύσουν άρτια τα πιάτα του μενού και η εξαιρετική εξυπηρέτηση θα σφραγίσει μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία για εσάς και το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Valentine’s Dinner Menu: 98 ευρώ/άτομο στο GB Roof Garden | Valentine’s Dinner Menu: 92 ευρώ/άτομο στο Tudor Hall | Τηλέφωνο για κρατήσεις: 210 3330748

GB Corner Gifts & Flavors

Η πιο γνωστή «γωνιά της Αθήνας», το GB Corner Gifts & Flavors, με ρομαντική διάθεση σας προσκαλεί σε έναν κόσμο γεμάτο υπέροχα δώρα, μεταξύ των οποίων θα βρείτε και ένα σαγηνευτικό γλυκό για δύο, εμπνευσμένο από τον ταλαντούχο pastry chef του ξενοδοχείου, Αλέξανδρο Κούφα.

Για την ημέρα των ερωτευμένων, επισκεφθείτε το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία ή το ηλεκτρονικό κατάστημα του ξενοδοχείου και χαρίστε στο αγαπημένο σας πρόσωπο τα πιο πρωτότυπα δώρα. Εξερευνήστε το online shop εδώ.

Ώρες Λειτουργίας GB Corner Gifts & Flavors: Δευτέρα έως Σάββατο, 11:00-20:00 | Βασιλέως Γεωργίου Α′ 1, Πλατεία Συντάγματος, τηλ. 2103330750

 

Διαβάστε επίσης στην αθηΝΕΑ: 

Ανοιχτά και τα Σαββατοκύριακα το Château Nico Lazaridi

Peter Luger: η «Συνταγή» Επιτυχίας του Εμβληματικού Steak House της Νέας Υόρκης

Orient Express Silenseas: Το Θρυλικό Τρένο Συναντά Το Μεγαλύτερο Ιστιοφόρο στον Κόσμο

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ
CARPE VINUM
CARPE VINUM

Η Μαρία είναι Δικηγόρος Αθηνών αλλά και γκαλερίστα. Μεγαλωμένη σε κοσμοπολίτικο περιβάλλον και ζώντας για πολλά χρόνια στο εξωτερικό ανέπτυξε μια ιδιαίτερη σχέση με το κρασί και τη γαστρονομία, την οποία ακολουθεί πάντα και παντού! Δεν κρύβει ποτέ την παράφορη αγάπη της για την Αθήνα και μοιράζεται μαζί μας μικρά μυστικά από τον χώρο της γαστρονομίας.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+