BEYOND 2024 | Επισκεψιμότητα Πέρα από Κάθε Προσδοκία

Πράξη το όνομά της κάνει η φετινή BEYOND, πηγαίνοντας πέρα από τις προσδοκίες των διοργανωτών της. Ήδη την πρώτη ημέρα η επισκεψιμότητα ήταν ιδιαίτερα αυξημένη, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, γεγονός που αποτυπώθηκε και στην ικανοποίηση των εκθετών.

Κοσμοσυρροή για τη Sophia the Robot 

Σήμερα μάλιστα, η Sophia the Robot, το πιο γνωστό ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης στον κόσμο, επισκέφθηκε την BEYOND προκαλώντας κοσμοσυρροή από όλες τις ηλικίες, που ήθελαν να τις θέσουν ερωτήματα και να βγάλουν μια selfie μαζί της.

Η Sophia εμφανίστηκε στο σταντ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και συζήτησε με τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα και τον διοικητή της Εθνικής Αρχής Κυβερνοασφάλειας Μιχάλη Μπλέτσα, απαντώντας παράλληλα και σε ερωτήσεις του κοινού, για τη Θεσσαλονίκη, τους ανθρώπους της, αλλά και την τεχνητή νοημοσύνη και τον αντίκτυπό της.


5 Stages με Παράλληλες Εκδηλώσεις

Μεγάλη είναι η προσέλευση σε όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις της BEYOND στα 5 stages της έκθεσης, όπου κορυφαίοι ομιλητές δίνουν απαντήσεις για φλέγοντα θέματα που θέτει ο κόσμος των νέων τεχνολογιών και της καινοτομίας.

Σήμερα ξεκίνησε και το AI Forum, το βασικό event της BEYOND, που θα συνεχιστεί μέχρι αύριο και περιλαμβάνει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες θεματικές με αιχμή την τεχνητή νοημοσύνη, ενώ χθες πραγματοποιήθηκε το Technology Forum, που προσέλκυσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Εν τω μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται το Southeast Europe Leadership Dialogue, με την παρουσία υπουργών από τα Βαλκάνια και τη Νοτιοανατολική  Ευρώπη.


Σήμερα είναι και η δεύτερη ημέρα του Matchmaking Event του ΣΒΕ και του Enterprise Europe Network, με πάνω από 200 συμμετέχοντες από την Ελλάδα και από 8 ξένες χώρες, όπου τα προκαθορισμένα επιχειρηματικά ραντεβού υπερβαίνουν τα 500.

Αύριο, η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης διοργανώνει «Μέρα Καριέρας», με τη συμμετοχή 41 επιχειρήσεων και με περισσότερες από 500 θέσεις εργασίας στην ψηφιακή οικονομία.  

Σχετικά με την BEYOND

 Η BEYOND διοργανώνεται από τη ΔΕΘ-HELEXPO, τη Be-Best και τους Industry Disruptors Game Changers (IDGC), με συνδιοργανωτές το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Τελεί δε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας-Θράκης), του Υπουργείου Τουρισμού και της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης». Την BEYOND θα εγκαινιάσει ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου.


Χρυσοί χορηγοί της διοργάνωσης είναι η INTRACOM TELECOM και η OKTABIT και χορηγοί οι MYTILINEOS, AVO
KADO, POLITIS TECHNOLOGIES, AI LABS BY UBITECH και QUEST GROUP.

Υποστηρικτές της BEYOND είναι οι ΣΕΠΕ, ΣΕΠΒΕ, ΣΕΚΕΕ. ΗΕΤΙΑ, AIC, SOFTONE και AXAPTA MASTERS. 

  • Η BEYOND θα διαρκέσει έως τις 27 Απριλίου και το ωράριό της είναι 10:00-19:00.  
  • Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της BEYOND.

 

Διαβάστε επίσης στην αθηΝΕΑ:

BEYOND 4.0 | Η Διεθνής Έκθεση για την Ψηφιακή Τεχνολογία & την Καινοτομία

#BraveNewSkills: Το Μέλλον της Εργασίας στο Κατώφλι μιας Κοσμογονικής Αλλαγής

10 Χρόνια Κάπα Εκδοτική | Νέο Βιβλιοπωλείο στο Κέντρο της Αθήνας

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η αθηΝΕΑ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Απευθύνεται σε μια νέα γενιά Ελλήνων, δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θέλει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικά της ενδιαφέροντα. Με αιχμή του δόρατος το βραβευμένο ομώνυμο newsletter, η αθηΝΕΑ αγκαλιάζει την καθημερινότητά σας με ερεθίσματα που σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+