Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της “Μεγάλης Βρεταννίας” Φωταγωγήθηκε!

Το πνεύμα των Χριστουγέννων είναι διάχυτο στο ιστορικό Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, καθώς το απόγευμα της Παρασκευής 3 Δεκεμβρίου έλαμψε και πάλι το περίφημο χριστουγεννιάτικο δέντρο του. Η αγαπημένη σε μικρούς και μεγάλους φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου του ξενοδοχείου, που φέτος πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία καλεσμένων, σηματοδοτεί την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

20.000 Αστραφτερά Λαμπιόνια

Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Μεγάλη ΒρεταννίαΤο πανύψηλο έλατο ύψους 7 μέτρων δεσπόζει στο εντυπωσιακό λόμπι διακοσμημένο με περίτεχνα στολίδια και πάνω από 20 χιλιάδες αστραφτερά λαμπάκια, δημιουργώντας ένα λαμπερό εορταστικό σκηνικό. Μπορεί αυτή τη φορά να μην ήταν εφικτό να παρευρεθούν οι αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες και η ατμόσφαιρα να μην πλημμύρισε με χαρούμενες μελωδίες από τα τραγούδια της παιδικής χορωδίας, όμως ο σκοπός της φωταγώγησης διατήρησε τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα.

Υπέρ της Κιβωτού του Κόσμου

Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Μεγάλη ΒρεταννίαΤο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, μέλος μιας κοινωνικά ευαισθητοποιημένης εταιρείας, φέτος θα υποστηρίξει τον εθελοντικό, μη κερδοσκοπικό οργανισμό ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού Η Κιβωτός του Κόσμου, που τα τελευταία 23 χρόνια, με την καθοδήγηση του πατρός Αντωνίου, φροντίζει τα απροστάτευτα παιδιά, τις μητέρες και τις οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη.

Πιο συγκεκριμένα, από τις 4 Δεκεμβρίου και για τους επόμενους 6 μήνες, σε κάθε λογαριασμό που θα πραγματοποιείται στα εστιατόρια GB Roof Garden και Tudor Hall, εφόσον το επιθυμεί ο επισκέπτης, θα προστίθεται 1,50 ευρώ στο τελικό ποσό, το οποίο θα διατίθεται στην Κιβωτό του Κόσμου με σκοπό τη συνεισφορά στο έργο της.

 

Στο βίντεο που ακολουθεί, η μικρή Ελένη από την Κιβωτό του Κόσμου, με πίστη, αγάπη και ελπίδα, φωτίζει μαγικά το χριστουγεννιάτικο δέντρο και τις καρδιές μας.

 

 

 

 

 

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η αθηΝΕΑ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Απευθύνεται σε μια νέα γενιά Ελλήνων, δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θέλει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικά της ενδιαφέροντα. Με αιχμή του δόρατος το βραβευμένο ομώνυμο newsletter, η αθηΝΕΑ αγκαλιάζει την καθημερινότητά σας με ερεθίσματα που σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+