ΕΒΓΕ 2023 | 22η Απονομή Βραβείων Σχεδιασμού Οπτικής Επικοινωνίας

Την Πέμπτη 18 Μαΐου στην κεντρική σκηνή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής των 22ων Ελληνικών Βραβείων Σχεδιασμού Οπτικής Επικοινωνίας (ΕΒΓΕ 2023).

Πρόκειται για τον θεσμό που κάθε χρόνο συγκεντρώνει, αξιολογεί, επιβραβεύει και προβάλλει τα καλύτερα δείγματα της παραγωγής του σχεδιασμού οπτικής επικοινωνίας από την Ελλάδα και την Κύπρο.


Οι Συμμετοχές

Στον φετινό διαγωνισμό υποβλήθηκαν κοντά στα 1.300 έργα, από τους χώρους της συσκευασίας, του branding, των εκδόσεων, της τυπογραφίας, της εικονογράφησης, των ψηφιακών εφαρμογών κ.λπ., οι νικητές των οποίων θα ανακοινωθούν στην εορταστική εκδήλωση της ερχόμενης Πέμπτης.

Κάθε χρόνο, πολλοί από τους συμμετέχοντες κερδίζουν βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε πελάτες από όλα τα μήκη της Γης. Η αναγνώριση της ποιότητας του ελληνικού design έχει εδώ και αρκετό καιρό ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας μας. Και τα ΕΒΓΕ είναι ένας από τους παράγοντες που βοήθησαν τα μέγιστα προς αυτή την κατεύθυνση.

Στη Φιλόξενη Στέγη

Στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, έτσι και φέτος άνθρωποι της επιχειρηματικότητας, του πολιτισμού και της πολιτικής θα δώσουν το παρών αναγνωρίζοντας με την παρουσία τους τον σημαντικό ρόλο που παίζει το design τόσο στον χώρο της οικονομίας όσο και στη διαμόρφωση της καθημερινής μας αισθητικής.

Την τελετή φέτος παρουσιάζει ο ηθοποιός Ζήσης Ρούμπος. Εισιτήρια για την τελετή απονομής θα βρείτε εδώ.

Λίγα λόγια για τα ΕΒΓΕ

Από το 2002 τα ΕΒΓΕ (Ελληνικά Βραβεία Σχεδιασμού Οπτικής Επικοινωνίας) αποτελούν αναμφίβολα έναν από τους παράγοντες που συνέβαλαν στην άνθηση του κλάδου στην Ελλάδα. Συγκεντρώνοντας, αξιολογώντας και επιβραβεύοντας τα καλύτερα δείγματα της εγχώριας οπτικής επικοινωνίας, τα ΕΒΓΕ θέτουν τα πρότυπα ποιότητας της αγοράς, αναδεικνύοντας συνεχώς νέα ταλέντα και παρέχοντας μια πλατφόρμα συνάντησης, αλληλεπίδρασης και καταγραφής των επαγγελματιών του χώρου.

Διαβάστε επίσης στην αθηΝΕΑ:

Φωτογράφος του Μήνα | Ρενέ Ρεβάχ

E-Book | Ξενάγηση στην Εθνική Γλυπτοθήκη

«Resilient Clay» | Σύγχρονοι Κεραμίστες από την Αθήνα στο London Craft Week

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ
Συντάκτρια | Thunder Road
Συντάκτρια | Thunder Road

H Μαρία Σπανουδάκη γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι μητέρα τριών παιδιών, πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθήνας (Τμήμα Οικ. Επιστήμης) και του Εθνικού Ωδείου Αθήνας (Πιάνο). Την κέρδισε η μουσική, με την οποία ασχολείται επαγγελματικά. Αγαπά τους ήχους, τις παύσεις, τη φωτογραφία, το τρέξιμο, το διάβασμα, τα ταξίδια, τη μαύρη σοκολάτα, τα βαμβακερά σεντόνια και κάποια ξεχωριστά τρυφερά χέρια. Προτιμά τις ανατολές από τα ηλιοβασιλέματα, το τσάι αντί του καφέ και στο μεγάλο δίλημμα «κιθαρίστας ή ντράμερ» διαλέγει «μπασίστας».

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+