Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ: Τρεις Ακόμα Σημαντικές Διεθνείς Διακρίσεις

Για μια ακόμα χρονιά, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ της Coca-Cola Τρία Έψιλον, απέσπασε τρείς σημαντικές διακρίσεις από κορυφαίους διεθνείς φορείς πιστοποίησης, για την άριστη ποιότητα και γεύση του. Οι διακρίσεις αυτές είναι αποτέλεσμα αναγνώρισης των υψηλών προδιαγραφών παραγωγής και εμφιάλωσης του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ, που με περισσότερο από 30 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά των καταναλωτών.

Πιο συγκεκριμένα, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, απέσπασε:

  • Τη σπουδαία διάκριση «International Award 2020 in Gold» από τον Ευρωπαϊκό Φορέα Πιστοποίησης Ποιότητας DLG, για 3η συνεχόμενη χρονιά
  • Την ανώτατη διάκριση «Grand Gold Quality Award» του Διεθνούς Οργανισμού Ποιότητας και Γεύσης Monde Selection, για 3η συνεχόμενη χρονιά
  • Για 5η χρονιά βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας του, με την ανώτατη διάκριση των 3 αστεριών, κατακτώντας το βραβείο «Superior Taste Award» από το International Taste Institute.

Το 100% Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ πηγάζει από την καρδιά των Αχαϊκών Βουνών και εμφιαλώνεται, χωρίς καμία επιπλέον επεξεργασία, στην περιοχή του Αιγίου, κάτω από συνθήκες αυστηρών ελέγχων και με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Στη διαδικασία αξιολόγησης, κατάφερε να διακριθεί και φέτος βάσει ιδιαίτερα αυστηρών κριτηρίων. Λαμβάνοντας υπόψη στοιχεία όπως η οσμή, η όψη, η γεύση, η επίγευση και η υφή του, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ ξεχώρισε ανάμεσα σε πληθώρα άλλων προϊόντων ίδιας κατηγορίας.

Η Μαριάννα Παπαδοπούλου, Marketing Manager Water για Ελλάδα & Κύπρο, δήλωσε: «Στην οικογένεια του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ, δεν μπορούμε παρά να είμαστε πραγματικά υπερήφανοι που το εξαιρετικό αυτό νερό κατακτά διεθνείς διακρίσεις από σημαντικούς διεθνείς φορείς. Για μια ακόμα χρονιά αποδεικνύεται ότι η αδιάκοπη επένδυση στην ποιότητα και στην ασφάλεια του προϊόντος που παράγουμε, αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους καταναλωτές, ένα ύψιστης ποιότητας προϊόν».

Οι χρυσές αυτές διακρίσεις έρχονται να προστεθούν σε μια σειρά βραβεύσεων που λαμβάνει σταθερά το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, οι οποίες επισφραγίζουν την εξαιρετική ποιότητα και γεύση που απολαμβάνουν οι καταναλωτές από το 1989.

Σχετικά με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ

Με σταθερή παρουσία εδώ και 31 χρόνια, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, προϊόν της Coca-Cola Τρία Έψιλον, εμφιαλώνεται από το 1989 στην περιοχή του Αιγίου Αχαΐας, κάτω από συνθήκες αυστηρών ελέγχων. Η άριστη ποιότητά του διασφαλίζεται μέσω της συμμόρφωσης όλων των διαδικασιών σύμφωνα με τα πρότυπα ISO από τον ανεξάρτητο φορέα Lloyd’s. Διατίθεται σε γυάλινη φιάλη του 1lt, PET των 500ml, 1lt και 1,5lt, καθώς και σε πολυσυσκευασίες (6×1,5lt, 6x500ml και 12x500ml). Tο 2005 το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ λάνσαρε το ΑΥΡΑ Bloom, το πρώτο Φυσικό Μεταλλικό Νερό που απευθύνεται σε παιδιά και διατίθεται σε πέντε διάφανες χρωματιστές συσκευασίες των 330 ml και πολυσυσκευασία (6x330ml). Το 2006, λάνσαρε επίσης το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ Active Cap σε εργονομικό μπουκάλι των 750ml που εφαρμόζει τέλεια στο χέρι και διαθέτει εύχρηστο καπάκι για εύκολη μεταφορά και ελεγχόμενη κατανάλωση. Επιπλέον, το 2020 επέκτεινε το χαρτοφυλάκιό του με την προσθήκη του Ανθρακούχου Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ που διατίθεται σε ένα μοναδικό σχεδιαστικά μπουκάλι των 750 ml και 330 ml, καθώς και σε πολυσκευασία των 4x330ml σε premium συσκευασία με λαβή. Με προσανατολισμό την καινοτομία και την αειφόρο ανάπτυξη το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ υποστηρίζει με δράσεις τόσο την κοινωνία όσο και το περιβάλλον. Από το 2014 το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ έχει προχωρήσει στην καινοτομία lightweight, με μείωση πλαστικού στις συσκευασίες 500ml και 1L κατά 24%, ενώ το 2016 προχώρησε σε μείωση πλαστικού στις συσκευασίες 330ml και 750ml κατά 27% και 18% αντίστοιχα.

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα του Νερού ΑΥΡΑ καθώς και στο facebook, στο instagram και στο youtube.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η αθηΝΕΑ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Απευθύνεται σε μια νέα γενιά Ελλήνων, δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θέλει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικά της ενδιαφέροντα. Με αιχμή του δόρατος το βραβευμένο ομώνυμο newsletter, η αθηΝΕΑ αγκαλιάζει την καθημερινότητά σας με ερεθίσματα που σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+