Η BEYOND 2024 Επενδύει στην Εξωστρέφεια με Κύκλο Διεθνών Συμμετοχών

Κορυφαίες εταιρείες και οργανισμούς από 30 και πλέον χώρες ετοιμάζεται να υποδεχθεί η BEYOND 2024 στο διάστημα 25-27 Απριλίου στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Κατέχοντας ήδη σημαντικό ρόλο στον παγκόσμιο χάρτη του κλάδου της, η BEYOND ενισχύει περαιτέρω την εξωστρέφειά της ανοίγοντας διαρκώς νέους ορίζοντες συνεργασιών.

Πυρετωδώς προετοιμάζεται η συμμετοχή της BEYOND στο Μobile World Congress 2024 της Βαρκελώνης, το μεγαλύτερο και πιο επιδραστικό ετήσιο γεγονός στον χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας, με σκοπό την προώθηση διεθνών συνεργασιών. Η Μobile World Congress 2024 θα διεξαχθεί στο διάστημα 26-29 Φεβρουαρίου.

Στο πλαίσιο των διεθνών επαφών της εντάσσεται και η συμμετοχή της BEYOND στη μεγαλύτερη τεχνολογική έκθεση της Κίνας, την China Hi-Tech Fair 2023, καθώς και η πρόσφατη επίσκεψη της διοίκησης και στελεχών της ΔΕΘ-HELEXPO στη Σόφια της Βουλγαρίας, όπου πραγματοποιήθηκε σειρά συναντήσεων με θεσμικούς φορείς και, κατά γενική ομολογία, η υποδοχή των φορέων της γειτονικής χώρας ήταν θερμή.

Η BEYOND διοργανώνεται από τη ΔΕΘ-HELEXPO, τη Be-Best και τους Industry Disruptors Game Changers (IDGC) με συνδιοργανωτές το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης».

Υποστηρικτές της BEYOND είναι οι ΣΕΠΕ, ΣΕΠΒΕ, ΣΕΚΕΕ και ΗΕΤΙΑ.

Σχετικά με την BEYOND

H BEYOND είναι μια διεθνής έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας και καινοτομίας που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Θεσσαλονίκη. Αποτελεί σημείο συνάντησης των πιο λαμπρών μυαλών της περιοχής, των πιο καινοτόμων εταιρειών, αλλά και τεχνολογιών αιχμής, φιλοδοξώντας να γίνει η κορυφαία διοργάνωση του είδους της στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, τη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή.

Από την τεχνητή νοημοσύνη έως την εικονική πραγματικότητα, η έκθεση λειτουργεί ως κόμβος δικτύωσης, ανταλλαγής γνώσεων και πρακτικής εμπειρίας με πρωτοποριακές καινοτομίες. Στόχος της BEYOND είναι να προάγει τη συνεργασία και την ανταλλαγή γνώσεων και ιδεών μεταξύ των συμμετεχόντων και να ενισχύσει την ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών και επιχειρηματικών ευκαιριών.

Στο επίκεντρο της φετινής διοργάνωσης, που πραγματοποιείται το διάστημα 25-27 Απριλίου, βρίσκεται η επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης (AI) και οι τρόποι με τους οποίους μεταμορφώνει κάθε πτυχή της ζωής μας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της BEYOND.

 

 Διαβάστε επίσης στην αθηΝΕΑ:

BEYOND 4.0 | Η Διεθνής Έκθεση για την Ψηφιακή Τεχνολογία & την Καινοτομία

#BraveNewSkills: Το Μέλλον της Εργασίας στο Κατώφλι μιας Κοσμογονικής Αλλαγής

#BraveNewSpace: Πώς Επηρεάζει το Διάστημα την Καθημερινότητά μας;

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η αθηΝΕΑ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Απευθύνεται σε μια νέα γενιά Ελλήνων, δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θέλει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικά της ενδιαφέροντα. Με αιχμή του δόρατος το βραβευμένο ομώνυμο newsletter, η αθηΝΕΑ αγκαλιάζει την καθημερινότητά σας με ερεθίσματα που σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+