Οι «Μικρές Επικίνδυνες» στην 20ή Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Είκοσι χρόνια συμπληρώνει φέτος η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης, είκοσι χρόνια με βιβλία που, αν δεν μπορούν ν’ αλλάξουν τον κόσμο, μπορούν σίγουρα να κάνουν πολύ καλύτερο αυτόν που ήδη έχουμε. Είκοσι χρόνια μιας μεγάλης συνάντησης, μιας κοινότητας ανοιχτού διαλόγου που διαρκώς διευρύνεται.

Με 850 εκθέτες, περισσότερους από 1.500 Έλληνες και ξένους συγγραφείς, ομιλητές και επαγγελματίες του βιβλίου από 40 χώρες σε πάνω από 500 εκδηλώσεις, σε 14 αίθουσες εκδηλώσεων συνολικής έκτασης 16.000 τ.μ., ξεκινά σε λίγες ημέρες η μεγάλη γιορτή του βιβλίου και της ανάγνωσης στη Θεσσαλονίκη, από την Πέμπτη 16 έως την Κυριακή 19 Μαΐου 2024, στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο της Helexpo.


Οι «Μικρές Επικίνδυνες» θα Είναι Εκεί!

Την Παρασκευή 17 Μαΐου, στις 14:00, οι «Μικρές Επικίνδυνες» θα βρίσκονται στην Αίθουσα «Φιλολογικό Καφενείο» της έκθεσης. Πρόκειται για το βιβλίο που περιλαμβάνει 100 αληθινές ιστορίες από 100 γενναία κορίτσια (εκδ. Key Books) για το πώς είναι να μεγαλώνεις ως κορίτσι στη σύγχρονη Ελλάδα.

Στην παρουσίαση-συζήτηση, η συνιδρύτρια του οργανισμού Women on Top και συγγραφέας Στέλλα Κάσδαγλη θα συνομιλήσει με τον Τάσο Παπαναστασίου, διευθυντή του Δημοτικού της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και συγγραφέα, τη Λώρα Αργυροπούλου, δημοσιογράφο και τη Μαρία Αμανατίδου, δημοσιογράφο.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα όλων των εκδηλώσεων της 20ής ΔΕΒΘ θα βρείτε εδώ.

  • Μπορείτε να προμηθευτείτε το βιβλίο «Μικρές Επικίνδυνες», το οποίο κυκλοφορεί από την Key Books, εδώ

 

Διαβάστε επίσης στην αθηΝΕΑ: 

Οι Έφηβες Γίνονται «Μικρές Επικίνδυνες»…

Όταν τα Κορίτσια Μιλάνε…

10 [+] | Η Παιδική Ατζέντα του Μαΐου

 

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η αθηΝΕΑ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Απευθύνεται σε μια νέα γενιά Ελλήνων, δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θέλει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικά της ενδιαφέροντα. Με αιχμή του δόρατος το βραβευμένο ομώνυμο newsletter, η αθηΝΕΑ αγκαλιάζει την καθημερινότητά σας με ερεθίσματα που σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+