Λίγες Μέρες Πριν τα Coffee Business Awards 2022

Πλησιάζει η τελετή ανάδειξης των κορυφαίων του κλάδου της καφεστίασης! Η σκληρή δουλειά των εισαγωγέων καφέ, των roasters, των προμηθευτών εξοπλισμού και αναλωσίμων, των ιδιοκτητών αλυσίδων café και coffee shops, θα επιβραβευθεί στη λαμπερή νύχτα των Coffee Business Awards 2022!

Σας καλούμε να μπείτε στο ethosevents.eu έως την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στις 16:00 και να αναδείξετε τους κορυφαίους του κλάδου με την ψήφο σας! Η ψηφοφορία του κοινού επηρεάζει κατά 40% τη συνολική βαθμολογία. Το 60% της συνολικής βαθμολογίας διαμορφώνεται από την πολυμελή κριτική επιτροπή των βραβείων, η οποία αποτελείται από εξέχουσες προσωπικότητες του κλάδου της καφεστίασης και σημαντικές προσωπικότητες από τον ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό κόσμο.

Τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η ethosEVENTS διοργανώνει τα Coffee Business Awards σε συνεργασία με το περιοδικό Coffee+Brunch Magazine και το portal coffeemag.gr. Η τελετή #coba22 θα διεξαχθεί την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στο Divani Apollon Palace & Thalasso, με φυσική παρουσία καθώς και με παράλληλη online μετάδοση από το LiveOn Expo Complex, το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο της LiveOn, της ψηφιακής πλατφόρμας επιχειρηματικής επικοινωνίας και εκδηλώσεων.

Μπορείτε επίσης να δηλώσετε τη συμμετοχή σας και να βρεθείτε ανάμεσα στους κορυφαίους και τους βραβευθέντες της λαμπερής βραδιάς στο σύνδεσμο που θα βρείτε εδώ.

 

Διαβάστε επίσης στην αθηΝΕΑ:

Τα Coffee Business Awards Επιστρέφουν!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η αθηΝΕΑ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Απευθύνεται σε μια νέα γενιά Ελλήνων, δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θέλει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικά της ενδιαφέροντα. Με αιχμή του δόρατος το βραβευμένο ομώνυμο newsletter, η αθηΝΕΑ αγκαλιάζει την καθημερινότητά σας με ερεθίσματα που σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+