Τα Coffee Business Awards Επιστρέφουν!

Τα Coffee Business Awards 2022, ο μεγαλύτερος και εγκυρότερος θεσμός της κοινότητας καφεστίασης, επιστρέφει ανανεωμένος για να τιμήσει και να βραβεύσει τους επαγγελματίες του κλάδου που ξεχώρισαν το 2022, σε μια εκδήλωση-γιορτή, γεμάτη καφέ και happenings.

But First Coffee

Έπειτα από ένα δυναμικό καλοκαίρι, με αύξηση του τουρισμού και της κατανάλωσης, η σχέση μας με τον καφέ έγινε ακόμη πιο δυνατή. Απολαύσαμε νέες ποικιλίες καφέ σε αγαπημένα all-day beach bars δίπλα στο κύμα ή παραγγείλαμε από το κοντινό μας coffee shop, μέσω της υπηρεσίας delivery, take away και drive through.

Και φέτος, λοιπόν, είναι μεγάλη η ανάγκη να συνδυαστεί η απόλαυση του ποιοτικού καφέ με το socializing από τους λάτρεις του καφέ στην Ελλάδα, αλλά και να καλυφθεί η «δίψα» για προβολή της σκληρής δουλειάς των εισαγωγέων καφέ, των roasters, των προμηθευτών εξοπλισμού και αναλωσίμων, των ιδιοκτητών αλυσίδων café και coffee shops.

Η Εκδήλωση

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η ethosEVENTS διοργανώνει τα Coffee Business Awards (#coba22) σε συνεργασία με το περιοδικό Coffee+Brunch Magazine και το portal coffeemag.gr. Φέτος, τιμώμενη χώρα είναι η Κόστα Ρίκα.

Η λαμπερή τελετή Coffee Business Awards θα διεξαχθεί την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στο Divani Apollon Palace & Thalasso με φυσική παρουσία.

Παράλληλα, θα γίνει online μετάδοση από το LiveOn Expo Complex, το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο της LiveOn, της ψηφιακής πλατφόρμας επιχειρηματικής επικοινωνίας και εκδηλώσεων.

Περισσότερες πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής και λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ.


Διαβάστε επίσης στην αθηΝΕΑ:

Ο Χρήστος Κουλουριώτης «Has the Knack»!

Περί Τέχνης και Οικονομίας

Γευστικό ταξίδι στο Piemonte στο Εστιατόριο Tudor Hall με Θέα την Ακρόπολη

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η αθηΝΕΑ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Απευθύνεται σε μια νέα γενιά Ελλήνων, δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θέλει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικά της ενδιαφέροντα. Με αιχμή του δόρατος το βραβευμένο ομώνυμο newsletter, η αθηΝΕΑ αγκαλιάζει την καθημερινότητά σας με ερεθίσματα που σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+