Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος | #Her_Research 2023 σε μια Λαμπερή Τελετή Βράβευσης

Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (ΣΕΓΕ) συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στις γυναίκες ερευνήτριες και να υποστηρίζει την πολύτιμη συνεισφορά τους στην επιστήμη. O 2oς κύκλος #Her_Research, η επιτυχημένη δράση του συνδέσμου, κλείνει τον κύκλο της με την ανακοίνωση των νικητήριων ομάδων.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα πραγματοποιηθεί σε μια λαμπερή τελετή βράβευσης την Πέμπτη 25 Μαΐου 2023, εντός του Εκθεσιακού Χώρου της ΔΕΘ-HELEXPO, στο Περίπτερο 13, στο πλαίσιο της έκθεσης καινοτομίας, επιχειρηματικότητας και τεχνολογίας BEYOND.

Μετά την ολοκλήρωση του διήμερου Bootcamp της δράσης #Her_Research τον Φεβρουάριο, όπου 43 ερευνητικές ομάδες γυναικών παρουσίασαν τις προτάσεις τους, η 10-μελής Ακαδημαϊκή Επιστημονική Επιτροπή αξιολόγησε και επέλεξε τις 8 καλύτερες, οι οποίες θα λάβουν τα φετινά έπαθλα:

  • 3 ομάδες θα λάβουν δωρεάν υποστήριξη με συγγραφή ερευνητικών προτάσεων για το Horizon Europe ή το αντίστοιχο ερευνητικό πρόγραμμα από εξειδικευμένη Ομάδα Τεχνικών Συμβούλων.
  • 5 ομάδες θα  λάβουν δωρεάν ένα πλήρες εκπαιδευτικό και συμβουλευτικό πακέτο 5 ωρών από εξειδικευμένη Ομάδα Τεχνικών Συμβούλων.

Μη χάσετε την ευκαιρία να δικτυωθείτε, να εξερευνήσετε πιθανές μελλοντικές συνεργασίες, και να γιορτάσετε μαζί μας τη βράβευση των νικητριών του 2ου κύκλου της δράσης #Her_Research.

Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να παλεύει για την ισότητα και στον τομέα της έρευνας μέσα από την ουσιαστική ενδυνάμωση των γυναικών ερευνητριών σε θέματα τεχνογνωσίας, την πρόσβασή τους στη χρηματοδότηση, την ανταλλαγή χρήσιμων πληροφοριών και εμπειριών και τη διευκόλυνση της δικτύωσής τους στον επιχειρηματικό κόσμο, καθώς «ο κόσμος χρειάζεται την επιστήμη και η επιστήμη χρειάζεται τις γυναίκες».

Ο δεύτερος κύκλος της δράσης #Her_Research τίθεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου και του Ιόνιου Πανεπιστημίου.

Η δράση υλοποιείται με την υποστήριξη των Betsson Foudation, ΔΕΘ-HELEXPO, Beyond, BeBest, Industry Disruptors-Game Changers.

• Η αθηΝΕΑ είναι υπερήφανη χορηγός επικοινωνίας.

 

Διαβάστε επίσης στην αθηΝΕΑ:

Σκαμπάζουν τα Κορίτσια από Formula 1; Ακούστε «The F1 Thing»!

Iωάννα Δρέττα: «Ο Τουρισμός Απαιτεί Καταρχήν Διαμόρφωση Προϊόντος»

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η αθηΝΕΑ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Απευθύνεται σε μια νέα γενιά Ελλήνων, δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θέλει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικά της ενδιαφέροντα. Με αιχμή του δόρατος το βραβευμένο ομώνυμο newsletter, η αθηΝΕΑ αγκαλιάζει την καθημερινότητά σας με ερεθίσματα που σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+