Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Δίνουν τον Παλμό της 86ης ΔΕΘ  

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ετοιμάζονται να πρωταγωνιστήσουν στην 86η ΔΕΘ, δίνοντας τον παλμό της φετινής διοργάνωσης ως Τιμώμενη Χώρα.

Στο Περίπτερο 13

Από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου στο περίπτερο 13, που θα στεγάσει τη συμμετοχή τους, η τεχνολογία και οι επενδύσεις θα βρεθούν στο επίκεντρο, ενώ θα παρουσιαστούν οι πλέον αναπτυγμένοι κλάδοι της οικονομίας τους, τα δυνητικά πεδία συνεργασίας με τις ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και οι προοπτικές που δημιουργούνται από τις πρόσφατες εθνικές κινήσεις περαιτέρω σύσφιξης των δεσμών των δύο χωρών.

Τιμώμενη Χώρα της ΔΕΘ

Σημαντικός αριθμός επιχειρήσεων και φορέων από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα βρεθούν στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, επιδιώκοντας επαφές με ελληνικές εταιρείες.

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έρχονται να δώσουν εκ νέου διεθνές περιεχόμενο στον θεσμό της Τιμώμενης Χώρας της ΔΕΘ, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική εξωστρέφειας της ΔΕΘ-Helexpo, που αναζητά με συνέπεια και συνέχεια νέους δρόμους δικτύωσης για τις ελληνικές επιχειρήσεις.

Πληροφορίες

Δευτέρα έως Παρασκευή 16:00-22:00, Σάββατο και Κυριακή 10:00-22:00 | Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ και 25 ευρώ για πολύκτεκνες και τρίτεκνες οικογένεις

 

Διαβάστε επίσης στην αθηΝΕΑ:

Νέα Από την Ουκρανία: Ο Πόλεμος Είναι Πάντα Εκεί

Στρατηγική Συνεργασία της Wise Greece με την Αγορά Μοδιάνο

Sanna Marin: Μια Αντισυμβατική Πρωθυπουργός Ενοχλεί

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η αθηΝΕΑ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Απευθύνεται σε μια νέα γενιά Ελλήνων, δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θέλει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικά της ενδιαφέροντα. Με αιχμή του δόρατος το βραβευμένο ομώνυμο newsletter, η αθηΝΕΑ αγκαλιάζει την καθημερινότητά σας με ερεθίσματα που σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+