Τα Πρώτα Γενέθλια του Female Entrepreneurial Hub

Σύνδεσμος Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Ελλάδας

To 1o Female Entrepreneurial Hub αποτελεί μια πρωτοβουλία του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος, η οποία υλοποιήθηκε με την υποστήριξη του Betsson Foundation. Ο πρώτος χρόνος λειτουργίας του ήταν μια εποικοδομητική περίοδος, γεμάτη δημιουργία, συνεργασία και εμπνευσμένες επιτυχίες. Κατά τη διάρκεια αυτού του πρώτου έτους, το Hub έχει αναδειχθεί ως χώρος που προάγει την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και την ενίσχυση των γυναικών.

Μέσα από διάφορα εκπαιδευτικά προγράμματα, εκδηλώσεις δικτύωσης και υποστήριξης, καθώς και την παροχή χώρου για δημιουργική συνεργασία, το Female Entrepreneurial Hub έχει ενθαρρύνει τις γυναίκες επιχειρηματίες να αναπτύξουν τις ιδέες τους, να αναδείξουν τη δυναμική τους και να δημιουργήσουν βιώσιμα και καινοτόμα επιχειρηματικά μοντέλα.

Η Γιορτή

Η πρώτη επέτειος αποτελεί μια ευκαιρία να γιορτάσουμε τις επιτυχίες, τις στιγμές μάθησης και την ανάπτυξη που έχουν προσφέρει οι γυναίκες επιχειρηματίες σε αυτό τον κοινό χώρο. Επίσης, είναι μια ευκαιρία μαζί με το Betsson Foundation να επισημάνουμε για ακόμη μια φορά τη κοινή μας δέσμευση να υποστηρίζουμε και να ενδυναμώνουμε την επιχειρηματική κοινότητα των γυναικών, δημιουργώντας ένα περιβάλλον που ευνοεί την ανάπτυξη και την επιτυχία τους.

Η πρόεδρος Λίνα Τσαλταμπάση, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος – ΣΕΓΕ και το Betsson Foundation σας προσκαλούν με μεγάλη χαρά σε μια ξεχωριστή εκδήλωση για να γιορτάσετε μαζί τους τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του 1ου Female Entrepreneurial Hub.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024, στις 19:00, στο Betsson Hub [Γ. Ανδρέου 56 (Mylos Area), Θεσσαλονίκη].

  • Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 2310 224440 ή με email στο info@sege.gr

 

Διαβάστε επίσης στην αθηΝΕΑ:

Όταν τα Κορίτσια Μιλάνε…

Αμαλία Κωνσταντακοπούλου | Οι Στοχευμένες Ερωτήσεις Είναι η Δεξιότητα της Δεκαετίας

Ανδρομάχη Παπανικολάου, η Κυρία Τεστ Παπ

 

 

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Η αθηΝΕΑ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που έχει τα μάτια του στραμμένα στο μέλλον. Απευθύνεται σε μια νέα γενιά Ελλήνων, δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θέλει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικά της ενδιαφέροντα. Με αιχμή του δόρατος το βραβευμένο ομώνυμο newsletter, η αθηΝΕΑ αγκαλιάζει την καθημερινότητά σας με ερεθίσματα που σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+