Τέχνη Προσιτή σε Όλους: Ανοιξιάτικη Δημοπρασία της Vergos Auctions

vergos

Με 115 εξαιρετικά έργα και τις τιμές εκτίμησής τους να ξεκινούν από 200 ευρώ, η «Ανοιξιάτικη» διαδικτυακή δημοπρασία της VERGOS Auctions αναμένεται με ανυπομονησία από το φιλότεχνο κοινό την Πέμπτη, 10 Μαρτίου, και ώρα 6:30 μ.μ. Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί χωρίς παρουσία κοινού και θα προβληθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα του οίκου.

Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν πρωτότυπα έργα 60 κορυφαίων Ελλήνων ζωγράφων σε πραγματικά προσιτές τιμές, έχουν μία εξαιρετική ευκαιρία στην «Ανοιξιάτικη» δημοπρασία. Π. Βαλσαμάκης, Σ. Βασιλείου, Α. Γεραλής, Ν. Χ. Γκίκας, Δ. Διαμαντόπουλος, Ε. Ζαΐρης, Γ. Ζογγολόπουλος, Β. Ιθακήσιος, Γ. Μόραλης, Δ. Μυταράς, Κ. Παρθένης, Σ. Παπαλουκάς, Ε. Σακαγιάν, Π. Σάμιος, Ε. Σπαθάρης, Β. Σπεράντζας, Π. Τέτσης, Γ. Τσαρούχης, Α. Φασιανός, Γ. Χαλεπάς, Μ. Χάρος είναι μόνο μερικά από τα καταξιωμένα ονόματα, έργα των οποίων πρόκειται να δημοπρατηθούν.

Η ευρεία απήχηση και τα θετικά αποτελέσματα των δύο προηγούμενων δημοπρασιών της κατηγορίας που πραγματοποιήθηκαν την περσινή χρονιά επισφραγίζουν τις προσεκτικές επιλογές των έργων από την έμπειρη ομάδα του οίκου.

Καθώς περιλαμβάνουν έργα καταξιωμένων Ελλήνων καλλιτεχνών με βασικό κοινό χαρακτηριστικό την ιδιαίτερα προσιτή τιμή εκκίνησης, οι συγκεκριμένες δημοπρασίες απαντούν σε ένα διαχρονικό αίτημα των φιλότεχνων, καλύπτοντας παράλληλα ένα σημαντικό κενό στην ελληνική αγορά τέχνης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν online στη δημοπρασία μέσω της ιστοσελίδας του οίκου, καθώς και μέσω τηλεφωνικής ή γραπτής προσφοράς, ενώ η εξέταση των έργων θα πραγματοποιείται κατόπιν ραντεβού.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ
EX LIBRIS
EX LIBRIS

Ο Άρης Γαβριελάτος είναι κοινωνιολόγος με μεταπτυχιακές σπουδες στον Κοινωνικό Αποκλεισμό και το Φύλο.

DEI

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, στο inbox σου κάθε μεσημέρι!

ΕΓΓPΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

+